Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Win 7 32bit na 64bit

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    34

    Zdravim. Mam nainstal. WIN7 32bit chcem ho prehodit na 64bit. Je mozne ho preinstalovat tak aby tam ostali vsetky stare programy. Myslim ako len upgrade z 32 na 64bit. Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Co vím, tak nelze. Maximálně můžeš zachránit data, když je hodíš na jinou partition nebo zálohuješ na disk. Ale programy nainstalovaný nezachráníš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    187

    Hlavne bys byl sam proti sobe, i kdyby to slo. Davas 64bit system a nechal bys 32bit programy? Jako bys prestavoval garaz na Hummer, ale chtel si tam nechat VW brouka
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Většina 32bit programů jde naprosto v pohodě na 64bit windows (namátkou třeba prohlížeče). Windows 64bit mají v sobě 32bitovou část stále, jinak by byly v podstatě nepoužitelné, když většina dnešních programů je stále 32 bitových.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Také je nutno podotknout, že pokud se jedná o originální Win7, tak při instalaci Win7 x64 nelze použít sériové číslo z Win7 x86.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Pokud nemá Retail verzi, kde jsou oba druhy Windows, jak x64 tak x86, ten kód tam bude asi stejný(?).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Bylo by dobré uvést důvod přechodu. Zda má vůbec smysl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    187

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    Většina 32bit programů jde naprosto v pohodě na 64bit windows (namátkou třeba prohlížeče). Windows 64bit mají v sobě 32bitovou část stále, jinak by byly v podstatě nepoužitelné, když většina dnešních programů je stále 32 bitových.
    Nenapsal jsem ze to nebude fungovat, ale ze to neni efektivni. Dnes uz je hodne programu 64bitovych a pokud chce prejit na 64bit, bylo by asi dobre vyuzivat jeho vyhody. Viz muj priklad s garazi. Brouka tam zaparkujes, ale nemusis tu garaz predelavat
    Odpovídat lze po přihlášení