Víkendová diskuze: Jaký byl rok 2010?
Tímto Vás zveme na Víkendovou diskuzi na téma:
Konec roku bývá spojen s bilancováním. Co se vám osobně povedlo, na co byste naopak nejraději zapomněli? Co bylo v roce 2010 pro vás významné, co vás překvapilo, pomohlo vám, nebo naopak ublížilo? Máte nějaká předsevzetí? Zapojte se s ostatními do diskuze!
Zúčastnit se mohou i neregistrovaní, stačí stisknout tlačítko Odpověď u levého okraje stránky nad a pod příspěvky.
Jaký byl rok 2010?
Konec roku bývá spojen s bilancováním. Co se vám osobně povedlo, na co byste naopak nejraději zapomněli? Co bylo v roce 2010 pro vás významné, co vás překvapilo, pomohlo vám, nebo naopak ublížilo? Máte nějaká předsevzetí? Zapojte se s ostatními do diskuze!
Zúčastnit se mohou i neregistrovaní, stačí stisknout tlačítko Odpověď u levého okraje stránky nad a pod příspěvky.
Jak bylo ? Jako každý rok. Něco se povedlo, něco jiného zase nikoliv. Jsem rád, za to jak je, vždy může být ještě o dost hůře :thumb
Asi největší událost byla oslava 1. narozenin dcerky, jinak tento rok byl asi jako všechny předešlé stejné jak psal kevin00 něco se povedlo a něco zas pos.... Doufejme že příští bude tak dobrý jako ten letošní nebo bude snad lepší :notsure
Agónie. Nejlepší věc byl jednoznačně Mass Effect 2. Projektor jsem kupoval v září 2009, takže se to netýká 2010. Teď čekám Crysis 2 a pecky na PS3. Jsem rád, že už končí tento prehistorický rok. Už to chce aspoň 2015.
Něco se povedlo, něco zase ne. Něco nejde tak rychle jak jsem si naplánoval, ale nakonci roku můžu říct, že to nějak dopadlo a zas tak hrozné to není. A jestli to mohlo být lepší? Ano mohlo, ale jsem od přírody líný jako to prase a přetrhnout se nehodlám. :p
A předsevzetí? Dělat to co dělám a dělat to co nejlépe dovedu. Je mi dost roků a pochopil jsem jak chci svůj život žít a nikdo už mi to nerozmluví a ani nevezme. :D
A předsevzetí? Dělat to co dělám a dělat to co nejlépe dovedu. Je mi dost roků a pochopil jsem jak chci svůj život žít a nikdo už mi to nerozmluví a ani nevezme. :D
V zásadě jsem na to už odpověděl vedle na TV Freaku, ale stále neregistrovaného diskutéra ČR mohu jen ujistit o tom, že neustále platí následující rozhovor z Radia Jerevan:
Dotaz: "Kdy bude líp?"
Odpověď: "Už bylo."
A nějaké "hry", koho to zajímá?
Odpověď: "Už bylo."
A nějaké "hry", koho to zajímá?
Tak rok byl jako každý jiný. Nic extra zvláštního mě nepotkalo a neočekávám to ani letos. Hlavně aby to zdraví vydrželo a taková ta pohoda. Mamon mě už moc nezajímá, kupuji už dle potřeby, nikoli dle módy. ...je hezky na zeměkouli, však jen se rozhlédněte :)
[quote=StD;426294]....neustále platí následující rozhovor z Radia Jerevan:
Odpověď: "Už bylo."[/quote]
Nebuď takovej pesimista, jednou tomu stejně budem říkat "starý dobrý časy" ;)
Odpověď: "Už bylo."[/quote]
Nebuď takovej pesimista, jednou tomu stejně budem říkat "starý dobrý časy" ;)
No i tak lze, ale do té stručné odpovědi v azbuce (uže bylo) to jaksi nepasuje...
BTW Už zase začíná být aktuální 30 let starý ruský vtip:
Únos letadla v Moskvě. Do pilotní kabiny vstoupí únosce s pistolí v ruce a říká: "Davaj v Chimki!"
Nic. Piloti nereagují.
"Davaj v Chimki!!!" opakuje únosce.
"Nět, babuška uže v London skazala..." praví na to pilot...
Pro neznalé - Chimky jsou předměstí Moskvy asi jako Úvaly u Prahy... :p
BTW Už zase začíná být aktuální 30 let starý ruský vtip:
Únos letadla v Moskvě. Do pilotní kabiny vstoupí únosce s pistolí v ruce a říká: "Davaj v Chimki!"
Nic. Piloti nereagují.
"Davaj v Chimki!!!" opakuje únosce.
"Nět, babuška uže v London skazala..." praví na to pilot...
Pro neznalé - Chimky jsou předměstí Moskvy asi jako Úvaly u Prahy... :p
StD: Můžeme říct jen upřímnou soustrast. Když je nejhůř, tak si uvědomíme, že je to jen na nás. Přeji mnoho sil.
no když nebudu počítat, že jsem ho začínal i končil nemocí (nejaká rýmička nás přece nepoloží, ne???), tak ten rok hodnotím jako celkem obstojný a třeba v dubnu, kdy se narodil syn i velmi povedený :D
tak že všem přeji hodně zdravý, ostatní si totiž nakrademe, neb jsme přece Češi a jinak to velmi často ani neumíme :(
tak že všem přeji hodně zdravý, ostatní si totiž nakrademe, neb jsme přece Češi a jinak to velmi často ani neumíme :(