Modrá smrt si píská
Dobrý den
PC je mé matky tak toho o něm moc nevím. Hryznul se a při najíždění win se nejprve objevila obrazovka
s nabídkou nouzového režimu . Při pokusu o nozový režim nebo spuštění z této obrazovky se objeví
modrá - Systém byl ukončen aby nedošlo k počkození PC......
UNMOUNTABLE BOOT VOLUME
To šlo ještě vstoupit do Biosu , při pokusu o přeinstalaci po spuštění libovolnou klávesou se problém opakoval.
Disk jsem namontoval do svého PC a tam funguje normálně OS najede .
Zkusil jsem tam vložit větší paměť o stejné frekvenci z mého PC a výsledek byl stejný.
Po vložení původní paměti zpět jsem už ztratil i signál na monitoru a z desky se ozývá stále se opakující
přerušovaný 2-3 s zvukový signál .
Zkusil jsem ještě vyměnit zdroj a po dobu jeho výměny jsem měl asi 5 min vyndanou baterku z MB .
Je to stále stejné .
HDD WD1600AAJS
DDR2- A-DATA 667 1x512Mx8
MB- MSI K9VGM-V
CPU - nevím ,nějaký AMD BOX AM2
Win XP
Ventilátory na zdroji a CPU se točí.
Předem dík za rady
PC je mé matky tak toho o něm moc nevím. Hryznul se a při najíždění win se nejprve objevila obrazovka
s nabídkou nouzového režimu . Při pokusu o nozový režim nebo spuštění z této obrazovky se objeví
modrá - Systém byl ukončen aby nedošlo k počkození PC......
UNMOUNTABLE BOOT VOLUME
To šlo ještě vstoupit do Biosu , při pokusu o přeinstalaci po spuštění libovolnou klávesou se problém opakoval.
Disk jsem namontoval do svého PC a tam funguje normálně OS najede .
Zkusil jsem tam vložit větší paměť o stejné frekvenci z mého PC a výsledek byl stejný.
Po vložení původní paměti zpět jsem už ztratil i signál na monitoru a z desky se ozývá stále se opakující
přerušovaný 2-3 s zvukový signál .
Zkusil jsem ještě vyměnit zdroj a po dobu jeho výměny jsem měl asi 5 min vyndanou baterku z MB .
Je to stále stejné .
HDD WD1600AAJS
DDR2- A-DATA 667 1x512Mx8
MB- MSI K9VGM-V
CPU - nevím ,nějaký AMD BOX AM2
Win XP
Ventilátory na zdroji a CPU se točí.
Předem dík za rady
Už nemám signál na monitoru , PC si hvízdá tu svji písničku furt dokola (varovný signál) a na monnitoru už není nic ani modrá.Angličtinou nevládnu a google překladač je na souvislý text dost nesrozumitelný.
Jestli disk jinde funguje, řekl bych, že problém bude někde na cestě od něj ke zbytku počítače. Tzn. buď vadný kabel nebo problém s deskou. Zkusil bych vyměnit kabel a prohlédnout základní desku, jestli na ní nejsou nafouklé kondenzátory. A pro jistotu, je-li to možné, zkusil připojit na jinou napájecí větev od zdroje.
BTW, co je tam za zdroj a jak je starý?
BTW, co je tam za zdroj a jak je starý?