Téma: Používáte u PC herní ovladače (joystick, volant aj.)?
husky14- Ano
- Ne, ale uvažuji o nějakém
- Ne
Poznámka:
Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
robkyAno - na občasné "polítání" v FSX(Flight Simulator X) používam joystick (Logitech Freedom Cordless)
meeeeAno, na sporty a autíčka gamepad - momentálně Logitech F510.
kevin00
Občas vytáhnu volant Logitech Driving Force Ex.
Japkoslav- Ne
Rád bych svůj Saitek x52 Pro provětral třeba v mém oblíbeném Battlefieldu BC2, ale pitomý tvůrci zprznili podporu joysticků :-(
Henry1200Ano, závodní hry hraju s volantem (Speed Link) často. A teď si pořídím na další hry gamepad (Logitech).
brenAno, joystick a premejslim o volantu
SommerNe, ale uvažuji o volantu pro občasné závodění.
athens
když jsem hrával hokej či fotbal používal jsem Saitek P990 Dual Analog
duribUz ne.
Mel jsem volant, ale ten je na stary gameport. Ale byl skvely, hralo se s nim uzasne.
Pak jsem spolu s X3 koupil joystick a spokojen jsem nebyl. Pri strelbe je vyzadovana velika presnost a to jsem dokazal jenom s mysi :(
WoytaAno.
Logitech Driving Force Pro -pouzity Po 30tis umrela elektronika force feedbacku.
Logitech Driving Force Pro -novy Po roce a pul zacala odchazet elektronika force feedbacku
Logitech G25 - novy Modifikace pro pouziti volantu 34cm, prodlouzena padla. Dale mam pripravene pedaly a h-shifter z kousku ktery byl znicen sekyrou kvuli reklamaci na vyrobu lepsich pedalu a stredoveho tunelu s rucni brzdou.
Kirk1Nie
A ani o ničom podobnom neuvažujem nie som naročný hráč dokonale mi stačí moja X6 :)
Deore3Ne-nic takového nepoužívám
Dříve jsem používal volant a gamepad na závodní hry a hokej. Dnes si ale bohatě vytačím s klávesnicí a myší.
saigon1972Než jsem se dostal k PC tak toho bylo hodně. První PC bylo spíše na práci, takže herní ovladače nebyly. Později se mi v nějaké soutěži povedlo vyhrát luxusní joystick... nějaký Sidewinder od MS. Force feedback, dobře seděl v ruce, ale po měsíci se odporoučel - reklamace nemožná. Pak jsem si po čase koupil rumblepad od Logitechu, ve kterém asi po chvíli odešly vibrátory - reklamace neuznaná. Posledním mým úletem byl volant od Trustu a tomu byla asi zima, protože se z něj asi po hodině hraní zakouřilo a hotovo - peníze vráceny. :) Další pokus už snad ani nechci absolvovat.
BishoQNe..
Mám s volantem zlé zkušenosti koupil jsem si volant do 400,-Kč, přijdu domu zapojím ho du hrát Need for speed Carbon . Jedu 1 závod a nebere to zatáčky... šel jsem ho reklamovat ale i ten 2 nešel tak jak měl ... od té doby nic takového nepoužívám...
Klavesnice Forever ;)
GeorginekVzkrisovaci mrtvol, nikdo normalni by si volant za 4kila nekoupil, to je vyhazovani penez......