Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: PC se pri hrach vypne

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    4

    Moc tomu nerozumim tak bych se chtel zeptat. Kdyz hraju hry po pul hodince se mi PC vypne a kdyz ho chci zapnout tak se protoci vetraky a zase se vypne. Tak musim asi pet nebo deset minut pockat a potom uz PC zapnu. Nevite prosim vas cim by to mohlo byt? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od gallekora Zobrazit příspěvek
    Moc tomu nerozumim tak bych se chtel zeptat. Kdyz hraju hry po pul hodince se mi PC vypne a kdyz ho chci zapnout tak se protoci vetraky a zase se vypne. Tak musim asi pet nebo deset minut pockat a potom uz PC zapnu. Nevite prosim vas cim by to mohlo byt? Diky
    S nejvetsi pravdepodobnosti se jedna o prehrivani.

    Napis poradne co mas za pocitac, jak je stary, kdy to zacalo, otevri bocnici a vyfoukej vsechen prach z chladicu a posli nam fotku skrine at vim jak to tam vypada.

    Potom si stahni napr OCCT a otestuj procesor a pak grafiku (aspon 20 minut, idealni by byl 1h test) a posli nam sem graf teplot.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    S výpisem jednotlivých komponent napiš i typ zdroje (výrobce + wattáž).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    4

    Takze pc je asi 8 let stary. A tady je vypis komponentu: AMD Athlon XP, 1533 MHz (11.5 x 133) 1800+, základní deska Asus A7N266-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio, Video),768 MB(DDR SDRAM)
    ATI Radeon HD 3600 Series (512 MB). Neni to zadna masina ale dobre mi slouzil. Tyto problemy zacaly asi pred tydnem kdyz sem znovu zacal hrat hru a stahl jsem si k ni trainery. Trainery ve hre sli bez problemu.Zbytek poslu pozdeji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od gallekora Zobrazit příspěvek
    Nevim jestli je to podstatne ale kdyz bezi pocitac tak se mi netoci vetrak u procesoru:
    Tak to podstatné je a sice velmi. Zřejmě příčina potíží.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    4

    Nevim jestli je to podstatne ale kdyz bezi pocitac tak se mi netoci vetrak u procesoru:

    Zdroj- Fortron 250W A TX
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    4

    Tak zatim moc dekuju necham to opravit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od gallekora Zobrazit příspěvek
    Tak zatim moc dekuju necham to opravit.
    Jaký je to chladič? Asi by stačilo koupit nový větrák a upevnit ho na pasiv.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. PC-VYPNE
    Od SEVER v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2010, 15:31
  2. PC se po POSTU vypne
    Od tamarok v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-03-2010, 15:59
  3. Pc po chvilce vypne
    Od jatrokuba v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 29-11-2009, 22:32
  4. Pri pripojeni HDD se PC vypne
    Od Zeli v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-10-2007, 17:57
  5. Po zapnuti se pc do 15s vypne
    Od Teslak v sekci Zdroje
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-09-2006, 14:00