Problém s kontrastem
Mám problém se zobrazováním obrázků viz příloha. Nevím jestli je to kontrastem nebo čím, ale zkoušel jsem upravit nastavení a nic se nezměnilo. První jsem si myslel, že je to monitorem (Samsung P2270), ale zjistil jsem, že to blbne i v notebooku samotném. Je to divné ze začátku to šlo bez problémů, najednou se něco stalo a už týden mi to blbne.
Dík za rady.
Dík za rady.
Plocha > Přizpůsobit > Zobrazení > Změnit nastavení zobrazení > Upřesnit nastavení > Správa barev > Správce barev > Upřesnit > Změnit výchozí systémové nastavení > Všechny profily a tam smazat všechny profily od Ťamťungu (a nikdy neinstalovat ty jejich spraseniny, pouze na monitoru stáhnou červenou, kterou mají všechny jejich monitory přepálenou)
Na notebooku jste kalibroval barvy nebo ne? :notsure
Na notebooku jste kalibroval barvy nebo ne? :notsure
Mám windows 7 a tam je tohle nastavení trochu jiné než u xp, jak jste napsal, nevíte jak to změním na těch 7?
Na nb jsem nic nekalibroval, protože barvy vypadaly dobře a teď z ničeho nic je všechno změněné.
Na nb jsem nic nekalibroval, protože barvy vypadaly dobře a teď z ničeho nic je všechno změněné.
aha, tak to pardon, zmátlo mě to "zobrazení". Dostal jsem se k téhlé nabídce a nevím co dál (z toho předchozího popisu).
viz přílohy
viz přílohy
Stále tedy v průzkumníku barvy ok, ale v prohlížeči ko? Zvláštní... Mimochodem u druhého monitoru jste profily také smazal? (vidím tam zobrazení dvou monitorů, resp. klonovaný obraz)
Zkoušel jste přepnout mezi klonováním a rozšířenou plochou? Nějak mi nejde do hlavy že by se to chovalo stejně.... Leda ještě že by byly někde nainstalovaný ovladače od monitoru, ale ty bychom měly mít "mimo" když je smazán profil v barvách :notsure
[quote=Richmond;427760]Stále tedy v průzkumníku barvy ok, ale v prohlížeči ko? Zvláštní... Mimochodem u druhého monitoru jste profily také smazal? (vidím tam zobrazení dvou monitorů, resp. klonovaný obraz)[/quote]
Staci pouzit jiny prohlizec a v nem budou ty barvy v poradku, nejvic je postizen ten prohlizec od microsoftu - taky jsem nestastny majitel samsungu a mel jsem totozny problem.
Staci pouzit jiny prohlizec a v nem budou ty barvy v poradku, nejvic je postizen ten prohlizec od microsoftu - taky jsem nestastny majitel samsungu a mel jsem totozny problem.
No já mám taky Ťamťung, jednou jedinkrát jsem si vůl nainstaloval ovladače a měl jsem vše narůžovo, smazal jsem to a jopět vše ok - právě proto si možná pamatuju jak jsem se toho zbavil, jé jak já si u toho zanadával :D
edit: jo, fakt mám na tom pc s Ťamťungem všechny profily smázlý kromě tiskárny (tam je profil můj vlastní aby to jakš takš odpovídalo realitě), takže fakt nevím kde by to ještě mohlo být zažrané
edit: jo, fakt mám na tom pc s Ťamťungem všechny profily smázlý kromě tiskárny (tam je profil můj vlastní aby to jakš takš odpovídalo realitě), takže fakt nevím kde by to ještě mohlo být zažrané