Ahoj pánové,
měl bych otázku, i když mám všechny větřáky na 100% tak teplota AUX je pořád 85 stupnů, netušíte co to má znamenat, jak se to dá stáhnout?
děkuji
měl bych otázku, i když mám všechny větřáky na 100% tak teplota AUX je pořád 85 stupnů, netušíte co to má znamenat, jak se to dá stáhnout?
děkuji
Co je to za desku/I/O chip? Nestandartní zapojení u I/O chipu má většinou za následek tyhle teploty (nemění se), mívají to desky od GB (drtivá většina) nebo i některé Asusy (zatím hrstka, ale zřejmě budou přibývat)
edit: nj, klasika Speedfan... Ale abyste uvedl desku to ne... Pokud byste hledal offset pro tyhle sensory (pokud tedy existuje) tak se hledá právě podle desky a I/O chipu)...
edit: nj, klasika Speedfan... Ale abyste uvedl desku to ne... Pokud byste hledal offset pro tyhle sensory (pokud tedy existuje) tak se hledá právě podle desky a I/O chipu)...
Mno to není o moc lepší...větráky na plný výkon, a teploty nic moc nato že na tom pc ted nic nedělám...:(
4.43 je nutné znovu nastavit... Zřejmě budete muset počkat než bude I/O podporované ze strany Speedfanu...
Stejně divné, strašně se t opřehřívá, ted mám puštěné Call of duty black ops a měří mi to tyto hodnoty... nevybouchne to? :))
[quote=bufac;427711]Stejně divné, strašně se t opřehřívá, ted mám puštěné Call of duty black ops a měří mi to tyto hodnoty... nevybouchne to? :))[/quote]
Pokud mate v bedne nejakej normalni prutok vzduchu (tzn aspon nejaky vetraky, ktere nasavaji a vyfukuji vzduch ze skrine - ten ve zdroji se nepocita), ostatni teploty (HDD, CPU, GK) jsou v normalu a PC je stabilni, tak bych to nijak neresil. U nekterych desek jsou tyhle cidla uplne na nic.
Pokud mate v bedne nejakej normalni prutok vzduchu (tzn aspon nejaky vetraky, ktere nasavaji a vyfukuji vzduch ze skrine - ten ve zdroji se nepocita), ostatni teploty (HDD, CPU, GK) jsou v normalu a PC je stabilni, tak bych to nijak neresil. U nekterych desek jsou tyhle cidla uplne na nic.