Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 71

Téma: Chyba pri instalaci Win

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Jsou nejake rozdily HDD u ruznych notebooku? Maji jine koncovky? Že bych zkusil vymenit hdd
    mam hp a asus eeee
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    EEE ma Sata 2,5" disk ten starý HP určitě IDE. Disky vyměnit nepůjdou.

    Vypal si hirens boot CD nebo nejakej program na praci s disky, nabootuj, přes něj zruš na disku všechny partition, naformátuj (NTFS). Jestli to nepomuze tak je proste mrtvej.. mrtvej bejby
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Takže ramkama to neni ty jsem zkoušel v jinem PC a beželo vse ok.
    Dnes jsem zkusil přehodit HDD do druheho notebooku a dělalo to ty same chyby.A když jsem si dal ten druhej HDD do mojeho NTD tak to dělalo taky to same ty same chyby .Poradi nekdo co to muže byt?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    muzes mi poslat nejakej ten link? co přesne mam stahnout diky
    a to mam vypalit na cd a nabootovat a pak se to zpisti tak jak instalace windowsu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    EEE ma Sata 2,5" disk ten starý HP určitě IDE. Disky vyměnit nepůjdou.

    Vypal si hirens boot CD nebo nejakej program na praci s disky, nabootuj, přes něj zruš na disku všechny partition, naformátuj (NTFS). Jestli to nepomuze tak je proste mrtvej.. mrtvej bejby
    Nabootoval jsem to ale nwm jake to je mužes mi poradit ci mam dat?
    http://img140.imageshack.us/img140/8053/dsc00012yl.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Spust MiniXP a v nich treba Partition Wizard Home Edition

    Jo a obrazky muzes prikladat rovnou sem do fora, mas to jednodusi (pod prispevkem je "spravovat prilohy")
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Spust MiniXP a v nich treba Partition Wizard Home Edition

    Jo a obrazky muzes prikladat rovnou sem do fora, mas to jednodusi (pod prispevkem je "spravovat prilohy")
    Nebylo by lepší přes icq? pls 410200093
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    jj tak jsem to dal to mini a najelo mi toto co ted.Ted mužu dat svuj windows?
    nebo co mam ted udelat?
    http://img708.imageshack.us/img708/4676/dsc00013fl.jpg
    a když dam tento pocitač
    http://img141.imageshack.us/img141/9493/dsc00014tj.jpg
    vidim že u C local disk je chyba (otaznik)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Mas tam snad nejake HBCD menu, nebo BootCD Wintools, melo byto byt na plose. Tam vyber ten program, zrus partision, zformatuj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Když dam ten partision tak se zobrazi 1 obrazek
    a kliknu na home edition tak ERROR č.2
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00015.JPG 
Zobrazení: 80 
Velikost: 657.1 KB 
ID: 20217   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00016.JPG 
Zobrazení: 78 
Velikost: 483.2 KB 
ID: 20218  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Disk je prostě poškozený,smiř se s tím.Bud ho prožeň přes HDD Regenerátor a doufej že se možná opraví nebo sežeň jiný nejlépe nový
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Ja prave že hledam celou dobu pricinu.Je to teda HDD špatnej?na 100% ?
    Jinak neni co řesit koupim druhej hdd a jedu dal.Jen mam takovej dotaz
    Když jsem dal do mojeho notebooku jeho HDD proč to taky hazelo ty modre smrti.?
    když tam je druhej tak by se mel normalne win rozjet ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Je instalační CD určitě v pořádku? Co paměti, zkoušel si testovat Goldmemory?

    Jinak disk je podle mě po smrti, tomu všechno nasvědčuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    cd je vpoho zkoušel jsem jich více a paměti jsem tu daval i jine od kamoše
    Ted zkousim test HDD a mam tam dost modrych čtverečku
    Modra - - bads zatim 35 a to mam 1%
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od Z.u.b.r Zobrazit příspěvek
    Ja prave že hledam celou dobu pricinu.Je to teda HDD špatnej?na 100% ?
    Jinak neni co řesit koupim druhej hdd a jedu dal.Jen mam takovej dotaz
    Když jsem dal do mojeho notebooku jeho HDD proč to taky hazelo ty modre smrti.?
    když tam je druhej tak by se mel normalne win rozjet ne?
    To že si měl i s jiným HDD bsod je zajímavý,nicméně win ti asi naběhnout bez reinstalace nemohly,nebo si zkoušel instalaci na jiný disk?Kopletní formát?
    Nehřeje se ti to nějak extrémě?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows XP: chyba pri instalaci
    Od tepan v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-09-2014, 16:32
  2. Chyba při instalaci patche
    Od Domingster v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-06-2012, 21:00
  3. Windows XP: Chyba při instalaci
    Od Mr.Frenzi v sekci OS Windows
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 04-07-2009, 15:57
  4. Chyba při instalaci Win XP
    Od KunNy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-05-2009, 10:47
  5. Chyba při instalaci
    Od lukasxxxk v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 30-12-2008, 15:39