Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 71

Téma: Chyba pri instalaci Win

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    nn nehreje ale ted koukam že nejak mi zmizel ten otaznik a uz je to vpoho.Už jsem najel i ten windows co jsem tam instaloval
    Už vse bezi tak jak ma to jsem z toho blazen.Asi to přeinstaluju
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jestli se to na druhem disku podari rozjet a ten puvodni ma tech mraky vadnejch sektorů, tak se to konečně všechno vyjasňuje
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    to jsem zkoušel přehodit už odpoledne ted jsem porad na svojem.
    A tak si myslím že to bylo HDD .Sice ted jedu ale nvm na jak dlouho.
    Nahodou kde bych sehnal instal cd nevíte nekdo?
    Jedna se o hp compag nx9020
    pokud je k tomu jeste neco třebne tak piste .doplnim to
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Kolik vadných sektorů to nakonec našlo? Opravit je můžeš zkusit pomocí HDDRegeneratoru, nicméně pokud jich jsou desítky, tak je disk asi už v tak špatném stavu že já bych si na něj žádná data už nedal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od Z.u.b.r Zobrazit příspěvek
    to jsem zkoušel přehodit už odpoledne ted jsem porad na svojem.
    A tak si myslím že to bylo HDD .Sice ted jedu ale nvm na jak dlouho.
    Nahodou kde bych sehnal instal cd nevíte nekdo?
    Jedna se o hp compag nx9020
    pokud je k tomu jeste neco třebne tak piste .doplnim to
    Pokud máš originál nálepku od OS,napiš nebo zavolej na Microsoft a možná ti instalační medium pošlou nebo tě navedou do nejbližšího autorizovaného obchodu.
    edit:Tys myslel ovladače asi vid?Zkus stránky výrobce
    Naposledy upraveno uživatelem lavjoy: 09-01-2011 v 20:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Diky vam moc za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Tak je to na 100 Percent HDD
    Ted mam otazku.Potřebuju nejakej jinej i třeba 20Gb .Otazka zni co mam přesne hledat? Nwm co to je za tip a co mužu vzít.
    Popřípade odkoupím pokud nekdo mate.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Zitra to vyfotim znova nejak to nejde vidět
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00006.JPG 
Zobrazení: 95 
Velikost: 502.4 KB 
ID: 20239   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00021.JPG 
Zobrazení: 89 
Velikost: 670.4 KB 
ID: 20240  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,113

    Citace Původně odesláno od Z.u.b.r Zobrazit příspěvek
    Tak je to na 100 Percent HDD
    Ted mam otazku.Potřebuju nejakej jinej i třeba 20Gb .Otazka zni co mam přesne hledat? Nwm co to je za tip a co mužu vzít.
    Popřípade odkoupím pokud nekdo mate.
    Potrebujes 2,5" PATA/IDE. Ja tu takovy disky mam, ale na postu se mi nechce. Osobka Praha 4 i s montazi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od Z.u.b.r Zobrazit příspěvek
    Otazka zni co mam přesne hledat?
    Klasický 2.5" IDE disk. Z tohohle sundáš redukci co je nasazená na konektoru a nasadíš ji na nový

    edit:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Podle stručného datasheetu je tam klasický 9,5mm vysoký 2,5" ATA disk
    9.5-mm ATA100 4200-rpm hard drive at 30 GB, 40 GB, or 60 GB
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od zsdx Zobrazit příspěvek
    Potrebujes 2,5" PATA/IDE. Ja tu takovy disky mam, ale na postu se mi nechce. Osobka Praha 4 i s montazi?
    Kolikatku mas? a za kolik ji prodas?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Mate nekdo nejake stranky kde se da koupit HDD? na aukru moc neni.
    Nejake bauarky PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,113

    Citace Původně odesláno od Z.u.b.r Zobrazit příspěvek
    Jestli stihas, zkus radeji tuto nebo tuto aukci. Jinak viz SZ.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows XP: chyba pri instalaci
    Od tepan v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-09-2014, 16:32
  2. Chyba při instalaci patche
    Od Domingster v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-06-2012, 21:00
  3. Windows XP: Chyba při instalaci
    Od Mr.Frenzi v sekci OS Windows
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 04-07-2009, 15:57
  4. Chyba při instalaci Win XP
    Od KunNy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-05-2009, 10:47
  5. Chyba při instalaci
    Od lukasxxxk v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 30-12-2008, 15:39