Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 71

Téma: Chyba pri instalaci Win

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Už mam diky.Jen jeste jednu otazku .Mam HP compag nx9020 a jde tam nejak přidat Grafika? je tam zakladni 64ka a chcu to navíšit ..Jak? přidavaji se tam nejake graficke karty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,113

    Citace Původně odesláno od Z.u.b.r Zobrazit příspěvek
    Už mam diky.Jen jeste jednu otazku .Mam HP compag nx9020 a jde tam nejak přidat Grafika? je tam zakladni 64ka a chcu to navíšit ..Jak? přidavaji se tam nejake graficke karty?
    Ne, nelze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jak tedy.. nový disk pomohl?

    Jinak grafiku opravdu nelze vyměnit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Jj HDD pomohl 100% .Jen se dívam že je tu psane že Compag nx9020 mít pamet na grafice Integrated Intel Extreme Graphics 2 with up to 64MB of shared system memory for graphics
    64 MB a v biosu mi to píše že tam mam 32MB
    V čem je chyba? Nejde to ani nejak v biosu zvýšit!. Bylo mi řečeno že to ma jit ale nejde. Myslíte že by se to zvíšilo když zvíším ramky? Mam tam ted 512 ale ukazuje mi to bez tech 32MB Takže 480MB
    Na kolik musím zvýšit ramky tedy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od Z.u.b.r Zobrazit příspěvek
    Jj HDD pomohl 100% .Jen se dívam že je tu psane že Compag nx9020 mít pamet na grafice Integrated Intel Extreme Graphics 2 with up to 64MB of shared system memory for graphics
    64 MB a v biosu mi to píše že tam mam 32MB
    V čem je chyba? Nejde to ani nejak v biosu zvýšit!. Bylo mi řečeno že to ma jit ale nejde. Myslíte že by se to zvíšilo když zvíším ramky? Mam tam ted 512 ale ukazuje mi to bez tech 32MB Takže 480MB
    Na kolik musím zvýšit ramky tedy?
    A proč chceš zvýšit paměť? Větší paměť ani zdaleka neznamená vyšší výkon - záleží na více věcech.

    Pokud nehraješ hry, tak je jedno jakou máš paměť.

    Pokud chceš hrát, tak na týhle grafice si stejně nezahraješ i kdyby měla 2GB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    jj potřebuju to jen na jednu hru.
    ktera ma tyto parametry
    Operating system: Windows XP or Windows Vista
    CPU: Intel Pentium 4/AMD Athlon 1.0 GHz
    RAM: 512 MB (1Gb on Windows Vista)
    Video Card: 64MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above. (AGP and PCIe only)
    Sound Card: DirectX 9.0c compatible
    Hard Drive space: 1Gb of space is required to install the game
    Internet connection: 256kbit Cable/DSL connection
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Tvoje karta nemá DX9 (pixel shader 2.0) který hra vyžaduje. 64Mb paměti jí nepomůže. Co je to za hru?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    http://www.battlefieldheroes.com/en/...ge/landingPage
    mam EEE pc 1000H a na nem jsem to rozjel ale nejak se to seka.
    tak jsem vzal druhej prave ten 9020
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    EEE má GMA950 která DX9 má, proto to na ní jede. Jinak výkon je samozřejmě tak mizerný (jak atomu tak grafiky) že je normální že se to seká.
    Takže bohužel, v tomto máš asi smůlu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    No a tak teda když to rozjedu na EEE .tak proč mi to tak sekane chodí? Mam 3Mega připojeni tak tam chyba neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od Z.u.b.r Zobrazit příspěvek
    No a tak teda když to rozjedu na EEE .tak proč mi to tak sekane chodí? Mam 3Mega připojeni tak tam chyba neni
    Seka, nebo laguje? Sekání nemá s netem nic společnýho.

    Spusť si fraps a koukej se jestli FPS při "seknutí" neklesá (to by pak byly lagy způsobené netem - btw to, že máš 3Mbit nic neznamená, já mám 8Mbit a sem rád když to běží 2Mbit), nebo klesá pod 25 (to by byl nedostatečnej výkon HW - to bude pravděpodobně ono)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Pak me jeste jedna vec zaraží že když mam mít 64 Grafarnu a mam jen podle Biosu 32 a take si berou z Ramek jen 32.V biosu mi na to nejde kliknou na zvíšení ale v everestu mi to piše 64
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Nový objekt - Rastrový obrázek.JPG 
Zobrazení: 97 
Velikost: 124.0 KB 
ID: 20346  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Mam ještě EEE pc 1000H Jak se da zvíšit CPU? Taktovaním?
    Jak na taktovaní?
    Přes BIOS to nejde!
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00259.JPG 
Zobrazení: 101 
Velikost: 131.8 KB 
ID: 20355  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    tak nějakej ten patek jsem na nem mohl surfovat a ejhle. Mam další problemek.Porad se mi restartije win a hlasi to tuto chybu
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00166.JPG 
Zobrazení: 107 
Velikost: 425.8 KB 
ID: 21527   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00168.JPG 
Zobrazení: 97 
Velikost: 656.6 KB 
ID: 21528  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Obyvatel SHW Avatar uživatele KunNy
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    411

    Vypadá to že sis omylem přenastavil bootování v biosu. Vypni Boot from LAN (ethernet) - nastav na Disabled. A v pořadí bootování nastav na první místo pevný disk (HDD), boot from other device můžeš dát na poslední místo nebo úplně vypnout.
    Poté by ti měl ntb najet normálně do OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows XP: chyba pri instalaci
    Od tepan v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-09-2014, 16:32
  2. Chyba při instalaci patche
    Od Domingster v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-06-2012, 21:00
  3. Windows XP: Chyba při instalaci
    Od Mr.Frenzi v sekci OS Windows
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 04-07-2009, 15:57
  4. Chyba při instalaci Win XP
    Od KunNy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-05-2009, 10:47
  5. Chyba při instalaci
    Od lukasxxxk v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 30-12-2008, 15:39