Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 71

Téma: Chyba pri instalaci Win

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Pri instalovani windows jak je umisteni kam chci nainstalovat win tak odkliknu Na C třeba a nahodi mi to hlasku
    http://img827.imageshack.us/img827/8463/dsc00260u.jpg
    a pokud necham najet win tak mi to před koncem načteni winu hodi
    http://img267.imageshack.us/img267/5307/dsc00259m.jpg

    Poradte.
    Ramky jsem zkousel menit ale to nepomohlo
    Mam compag nx9020
    Celeron m 1400mhz,512mb ram,30gb hdd,dvd-cd rw-combo,2xpcmcia,2xusb,lan,modem,
    Byl tam win xp prof a ja ho chtel přeinstalovat svojim a nejak to nejde od te doby
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Z.u.b.r Zobrazit příspěvek
    Pri instalovani windows jak je umisteni kam chci nainstalovat win tak odkliknu Na C třeba a nahodi mi to hlasku
    http://img827.imageshack.us/img827/8463/dsc00260u.jpg
    a pokud necham najet win tak mi to před koncem načteni winu hodi
    http://img267.imageshack.us/img267/5307/dsc00259m.jpg

    Poradte.
    Ramky jsem zkousel menit ale to nepomohlo
    Mam compag nx9020
    Celeron m 1400mhz,512mb ram,30gb hdd,dvd-cd rw-combo,2xpcmcia,2xusb,lan,modem,
    Byl tam win xp prof a ja ho chtel přeinstalovat svojim a nejak to nejde od te doby
    Formátoval jsi disk?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Jen dal nowej win.K formatovani nedoslo.
    Jde nejak dat ted formatovani kdyz jen rozjedu Bios a maximalne do nacitani windowsu.
    Naposledy upraveno uživatelem Z.u.b.r: 08-01-2011 v 15:34
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    pokud jsi nehýbal s kabely k disku, zkus spustit chkdsk /f
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Jsem lajk co to přesne je? a kde to najdu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Z.u.b.r Zobrazit příspěvek
    Jsem lajk co to přesne je? a kde to najdu?
    To je příkaz na testování disku, ale jsem trouba. Tobě se WIN asi nespustí co? Brání něco zformátovat disk a provést čistou instalaci ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Přesne tak...Nejde. brani mi přesne toto.
    http://img827.imageshack.us/img827/8463/dsc00260u.jpg
    toto se zobrazi když instaluju a jak je rozdelovani disku tak umistim kam chci win a vyhodi mi tuto hlasku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Z.u.b.r Zobrazit příspěvek
    Přesne tak...Nejde. brani mi přesne toto.
    http://img827.imageshack.us/img827/8463/dsc00260u.jpg
    toto se zobrazi když instaluju a jak je rozdelovani disku tak umistim kam chci win a vyhodi mi tuto hlasku
    Zkus datové kablíky. Zkus disk připojit do jinéo pc a zformátovat. Nebo stáhni hirens boot, udělej CD a nastartuj z něj. Jsou tam testovací programy tak na testy a údržbu.

    Tady je popis co je tam šechno. Je to sice pro starší verzi, ale to nevadi
    http://www.jifox.cz/view.php?cisloclanku=2008080003

    Poslední verze je 13.0
    http://www.hirensbootcd.org/download.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Disk nemuzu dat do jineho PC bo se jedna o Notebook a druhej nemam HP.Kamoš se stavil tak jsem zkousel ramky ale dello to same.Tak jsem rozdelal HDD ale byly tam uplne jine Hdd koncovky.Co ted?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43
    Naposledy upraveno uživatelem Z.u.b.r: 08-01-2011 v 21:46
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    pokud jsi nehýbal s kabely k disku, zkus spustit chkdsk /f
    svazek pravdepodobne obsahuje jeden nebo více nodstranitelnych potíží
    toto mi to napsalo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Z.u.b.r Zobrazit příspěvek
    Při druhém obrázku stiskni číslo 1

    Jinak se obávám, že zazálohovat co se dá, dozdělít disk a formát
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    zalohovat nic nepotřebuju no dam č1 a dal?
    Prave že mi to nejde ani rozdelit a ani sformatovat.Propojit se taky nemam jak.Mam jen PC a toto je notebook
    Naposledy upraveno uživatelem Z.u.b.r: 08-01-2011 v 23:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Jde nejak samostatne restnout hdd?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    43

    Byl by někdo ochotny a zkušeny mi poradit přes třeba ICQ?
    Porat tady prat nechcu.
    mam chybu,když najedu win tak při tom načítaní mi tesně u konce padne modra smrt a když chcu instal.win.tak mi to napíše
    instalační program nema přístup k tomuto počítači.
    Více pls na icq 410200093
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows XP: chyba pri instalaci
    Od tepan v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-09-2014, 17:32
  2. Chyba při instalaci patche
    Od Domingster v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-06-2012, 22:00
  3. Windows XP: Chyba při instalaci
    Od Mr.Frenzi v sekci OS Windows
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 04-07-2009, 16:57
  4. Chyba při instalaci Win XP
    Od KunNy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-05-2009, 11:47
  5. Chyba při instalaci
    Od lukasxxxk v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 30-12-2008, 16:39