- Ano
- Ne, ale plánuji ho
- Ne
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
- Ano
- Ne, ale plánuji ho
- Ne
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
Ne, chtel jsem, ale pak to bylo nad financni limit.
Neuvazuji, pac v pokoji mam telku....
Ne, TN a televize mi nejdou dohromady.
Nie ...mám v pc tv tuner
Ne a neuvažuju. Taky kdo by měnil PVA monitor za TN s tunerem...
Sice moje televize už je připravená na odvoz do sběrného dvoru a v PC tuner nemám, ale zjistil jsem, že se bez televizního vysílání obejdu. Filmy a seriály si "pučím" na internetu a hlavně bez reklam a v původním znění. Sportovní přenosy sleduju v prohlížeči nebo pomocí sopcastu. A ostatní kraviny v televizi mě nezajímají.
Doteď jsem vystačil s monitorem a TV tunerem do PC, hezky každé zvlášť. Letos se ale chystám 42" monitor s TV tunerem pořídit. Většina lidí tomu tedy říká spíš televize ;-)
NE, mám DVB-S STB s HDD v LAN + TVkartu (používanou už jen jako Video-In) a 23" IPS-panel. Změny konfigurace neplánuji
Používám monitor Samsung FX2490HD a je to velice šikovná věc.Jen bylo potřeba si hodně pohrát s nastavením obrazu.
Ne a neplánuji. Než nějaký TN monitor s tunerem, tak raději tuner (TV kartu) zvlášť a k tomu pořádný monitor (až mi odejde ten současný TN Ťamťung), pokud někdy budu tuner potřebovat
.
Ne a ani nic takového neplánuji. Letos plánuji pořádný monitor a pak když přítelkyně bude naléhat klasickou TV.
- Ne
a ani jsme nad tím neuvažoval. Klasická TV mi stačí
Ano a je to velice prijemna vec. Zadam pocitaci nejakou narocnou praci a jednim tlacitkem prepnu a divam se na DVB-T a to je vse nezavisle na chodu PC, takze zadne zpomalovani od TV software! Pak obcas se podivam na progress...bez toho, abych opustil svou pohodlnou zidli. Kdo nezna, nevi! Ja takove monitory vitam.
tak nějak se mi sešla v ložnici kombinace set-top-boxu s hdmi výstupem a 24" pva monitoru. až na lehkou deformaci obrazu to funguje ok.
televizni vysilani sem par roku nevidelkdyby bylo po mem,tak vyrabim i televize bez tuneru
![]()