Problem s komunikaci na mumble
Dobry den mam problem pri komuniaci na mumble , kdyz mluvime soucasne tak ti na druhe strane slysi ozvenu jako bych mel zaple reproduktovy pritom pouzivam sluchatka ktere jsem cerstve vymenil muze mi nekdo pomoct pls?
dekuju
dekuju
[quote=IluZe;428484]mam proste sluchatka s mikrofonem[/quote]
Tj jako bys rekl "mam auto a nejede" - naprosto na nic. Pohraj si s nastavenim prehravani/zaznamu (u prehravani ztlum mikrofon). Pokud poradne neodpovis, tak ti nikdo poradne neporadi.
Tj jako bys rekl "mam auto a nejede" - naprosto na nic. Pohraj si s nastavenim prehravani/zaznamu (u prehravani ztlum mikrofon). Pokud poradne neodpovis, tak ti nikdo poradne neporadi.
Třeba i takhle :D
Pravý klik na repráčku dole v liště > Zařízení pro záznam a tam se podívat jestli je aktivní zařízení zvané Stereo Mix (nebo Směšovač stereo)
Postup je pro Win7 protože jste neuvedl jaký máte operační systém...
Pravý klik na repráčku dole v liště > Zařízení pro záznam a tam se podívat jestli je aktivní zařízení zvané Stereo Mix (nebo Směšovač stereo)
Postup je pro Win7 protože jste neuvedl jaký máte operační systém...
[quote=IluZe;428493]ja nevim co je stereo mix tak ja mam odpovedet[/quote]
Temer cokoliv krome toho co jsi napsal. Napr. staci pouzit google, pokud se nezadari (nenajdes navod na stereo mix), tak napsat neco ve smyslu "nevim co je stereo mix, mohli byste mi poradit?"
Jakou mas zvukovku?
edit - richmond byl rychlejsi ... btw u creative zvukovej to je "what you hear"
Temer cokoliv krome toho co jsi napsal. Napr. staci pouzit google, pokud se nezadari (nenajdes navod na stereo mix), tak napsat neco ve smyslu "nevim co je stereo mix, mohli byste mi poradit?"
Jakou mas zvukovku?
edit - richmond byl rychlejsi ... btw u creative zvukovej to je "what you hear"