Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Co je to DirectX End-User Runtime?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    45

    Program "Media Player Classic Home Cinema" mi napsal, ze bych si mel stahnout aktualni verzi DirectX End-User Runtime. Tak jsem se chtel zeptat, co to je a kde sezenu nejaktualnejsi verzi? A jak zjistim, jakou verzi DirectX mam? (Mam zrovna cerstve nainstalovany Winodws 7)
    Predem diky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    End-User Runtime je verze instalačky DirectX, která má jen pár kB a vše ostatní si stáhne z netu (aktuální). Najdeš ji na webu microsoftu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    45

    Diky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    End-User Runtime je verze instalačky DirectX, která má jen pár kB a vše ostatní si stáhne z netu (aktuální). Najdeš ji na webu microsoftu.
    to nie je také jednoznačné, aj keď si mu dal link na web installer

    kompletná inštalačka DirectX End-User Runtimes je tu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    45

    No uz jsem stahl a nainstaloval to z toho prvniho odkazu Mam kdyz tak nainstalovat jeste do druhy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Ne, je to naprosto zbytečné. Čas od času je dobré dxwebsetup opět spustit, jelikož Microsoft rozhraní DX průběžně aktualizuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1

    sice s křížkem po funuse ale já jsem to vyřešil tak že jsem direct x stáhnul, rozbalil Jun2010_d3dx9_43_x64.cab a z něj jsem nakopíroval knihovnu d3dx9_43.dll do adresáře kde mám nainstalovaný media player classic a bylo po hlášce.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Runtime Error 91
    Od pikina24 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-11-2013, 20:23
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2011, 15:22
  3. Runtime Error - Microsoft Visual C++ Runtime Library
    Od johnnyknoedelmann v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-10-2011, 17:43
  4. Runtime error
    Od mistel v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 13:44
  5. Runtime error 217 at 00402BC8
    Od spynet v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-06-2008, 16:55