PxDVR3200 H - nefunguje RC
Ahojte,
mam problem s TV kartou od LeadTeku PxDVR3200 H, vsetko funguje ako hodinky, ale jeden krasny den prestalo fungovat dialkove ovladanie ... ovladac mi bezne bez problemov nastartoval aj PC z offline stavu, teraz mi nefunguje absolutne nic.
Baterkami to asi nebude, skusal som vymenit z ineho ovladaca (ktory funguje v poho na ine zariadenie) a stale nic.
Drivermi to asi nebude, kedze start PC s drivermi nema nic spolocne.
Mate nejake napady, cim by to mohlo byt?
Karta trochu divne pasuje do PCI-E 1x slotu, ked ju zasuniem nadoraz je nakrivo no nakoniec ju pripnem v pohode. Skusal som ju odopnutu trochu s nou mykat v PCI-E ked bol PC offline a popritom mackal ovladac no nic sa nedialo.
Vidim to na problem:
- zly kablik na prijmanie IR
- zly RC (po rozobrani ale vyzera ako jeden velky plosak)
- chyba na tv karte (zle zapojena / nieco odpalene)
Inak vsetko funguje bez problemov (obraz, zvuk atd.)
Za vsetky rady dakujem.
mam problem s TV kartou od LeadTeku PxDVR3200 H, vsetko funguje ako hodinky, ale jeden krasny den prestalo fungovat dialkove ovladanie ... ovladac mi bezne bez problemov nastartoval aj PC z offline stavu, teraz mi nefunguje absolutne nic.
Baterkami to asi nebude, skusal som vymenit z ineho ovladaca (ktory funguje v poho na ine zariadenie) a stale nic.
Drivermi to asi nebude, kedze start PC s drivermi nema nic spolocne.
Mate nejake napady, cim by to mohlo byt?
Karta trochu divne pasuje do PCI-E 1x slotu, ked ju zasuniem nadoraz je nakrivo no nakoniec ju pripnem v pohode. Skusal som ju odopnutu trochu s nou mykat v PCI-E ked bol PC offline a popritom mackal ovladac no nic sa nedialo.
Vidim to na problem:
- zly kablik na prijmanie IR
- zly RC (po rozobrani ale vyzera ako jeden velky plosak)
- chyba na tv karte (zle zapojena / nieco odpalene)
Inak vsetko funguje bez problemov (obraz, zvuk atd.)
Za vsetky rady dakujem.
No, u Leadteku jsem mel problem s ovladacem po akrualizaci toho jejich softu ... nemohl by byt problem tam ?
myslim ze nie, Live Update mi funguje bez problemov, dokonca asi predvcerom som updatoval (no ovladac mi nejde asi 1-2 tyzdne), na win7 mi totiz zamrzlo DVB a nechcel sa spustit, tak som updatol a zas isiel :)
edit: nejaka rada ako to ostestovat by mi tiez bodla... zial nepoznam nikoho kto ma rovnaku kartu
edit: nejaka rada ako to ostestovat by mi tiez bodla... zial nepoznam nikoho kto ma rovnaku kartu