FIX CLOCK
Dobrý den,
potřeboval bych poradit.Před instalací programu se mi na PC objevilo hlášení o potřebě utility fix clock.Zajímalo by mě co to je a k čemu slouží a jak ji nainstalovat,Děkuji
potřeboval bych poradit.Před instalací programu se mi na PC objevilo hlášení o potřebě utility fix clock.Zajímalo by mě co to je a k čemu slouží a jak ji nainstalovat,Děkuji
Pro jaký účel hodláš keylogger použít???
O jaký konkrétně se jedná? Dost často keylogger pracuje i když nechceš a data posílá jinam než kam chceš - dávej si na to pozor.
O jaký konkrétně se jedná? Dost často keylogger pracuje i když nechceš a data posílá jinam než kam chceš - dávej si na to pozor.
http://www.sw.cz/antiviry-bezpecnost/monitorovani-pc/all-in-one-keylogger/
Dětičky už lezou na net a nerad aby prováděli nějaké nekalosti.PC na které to chci instalovat používají děti na net,žádné důležité věci tam nejsou
Dětičky už lezou na net a nerad aby prováděli nějaké nekalosti.PC na které to chci instalovat používají děti na net,žádné důležité věci tam nejsou
[quote=patell;430867]http://www.sw.cz/antiviry-bezpecnost/monitorovani-pc/all-in-one-keylogger/
Dětičky už lezou na net a nerad aby prováděli nějaké nekalosti.PC na které to chci instalovat používají děti na net,žádné důležité věci tam nejsou[/quote]
Příjde mi zbytečný utrácet 1 500 Kč za sledování dětí. Historie prohlížeče nestačí?
A nebo to je stažená a cracknutá verze? Pak nemá smysl řešit nějaké problémy, protože jsou s největší pravděpodobností způsobeny úpravou instalačky (o který nevíš a kdoví co je upraveno), nebo vadným crackem.
Dětičky už lezou na net a nerad aby prováděli nějaké nekalosti.PC na které to chci instalovat používají děti na net,žádné důležité věci tam nejsou[/quote]
Příjde mi zbytečný utrácet 1 500 Kč za sledování dětí. Historie prohlížeče nestačí?
A nebo to je stažená a cracknutá verze? Pak nemá smysl řešit nějaké problémy, protože jsou s největší pravděpodobností způsobeny úpravou instalačky (o který nevíš a kdoví co je upraveno), nebo vadným crackem.
No mě to nepřijde zbytečný,je to i na icq a jiný kecálky.Navíc jsou už vychytralý a historii klidně smáznou.Program jsem koupil oficiálně , ale podpora od firmy prodávající to v ČR je slabá.Proto sháním co s tím,jestli napsat výrobci,či někdo poradí
[quote=patell;430961]No mě to nepřijde zbytečný,je to i na icq a jiný kecálky.Navíc jsou už vychytralý a historii klidně smáznou.Program jsem koupil oficiálně , ale podpora od firmy prodávající to v ČR je slabá.Proto sháním co s tím,jestli napsat výrobci,či někdo poradí[/quote]
Ohledně té chyby jsem nic nenašel (kromě neznámých souborů, které "zaručeně" opraví zrovna tento problém). Je na počítači správně nastaveno datum? Stalo se mi, že jsem měl v PC omylem nastavenej pár let starej datum (reset BIOSu smazal i datum) a měl jsem různé problémy (hlavně s certifikátama na webu).
trocha OT:
Přijde mi to jako přehnané a poměrně nevhodné (číst někomu jeho korespondenci, ... prostě kompletně vše prolejzat) Když si představím, že bych jako dítě na tohle přišel, tak by to skončilo asi izolací od rodičů (žádná důvěra, svěřování se, rady ,...). Pokud s počítačem umí, tak na to stejně nakonec přijdou a obejít se to určitě dá. Doporučuji najít lepší řešení, které není založené na špehování (hlavně v tomto rozsahu).
Ohledně té chyby jsem nic nenašel (kromě neznámých souborů, které "zaručeně" opraví zrovna tento problém). Je na počítači správně nastaveno datum? Stalo se mi, že jsem měl v PC omylem nastavenej pár let starej datum (reset BIOSu smazal i datum) a měl jsem různé problémy (hlavně s certifikátama na webu).
trocha OT:
Přijde mi to jako přehnané a poměrně nevhodné (číst někomu jeho korespondenci, ... prostě kompletně vše prolejzat) Když si představím, že bych jako dítě na tohle přišel, tak by to skončilo asi izolací od rodičů (žádná důvěra, svěřování se, rady ,...). Pokud s počítačem umí, tak na to stejně nakonec přijdou a obejít se to určitě dá. Doporučuji najít lepší řešení, které není založené na špehování (hlavně v tomto rozsahu).
Na jaký OS se snažíte program instalovat ? Zkoušel jste program instalovat jako administrátor ? Zkusil bych během instalace deaktivovat antivirový program.
No dětičky rozhodně nemám v úmyslu špehovat,ale jsou ve věku , kdy ještě moc dobře nedokážou rozlišovat co je dobrý a co ne,rozumněj jsou příliš důvěřivý.Sice jsme s nima měli už debatu na téma bezpečnost na netu , ale člověk nikdy neví a pak se to dá vše zpětně dohledat.
Nevím jak je to s restartem BIOSU , nemám s tím zkušenosti,ale je pravda , že dětem spad počítač a od té doba mi to hlásí tu utilitu.Musel jsem pak nastavit datum v Biosu , protože jsem tam měl 7 let starý datum a nechtělo mě to pustit na net kvůli propadlejm bezpečnostním certifikátům.
OS mám XP profesional,jsem admin a antivir tohle neřeší,ten hlásí jen samotný keyloger
Nevím jak je to s restartem BIOSU , nemám s tím zkušenosti,ale je pravda , že dětem spad počítač a od té doba mi to hlásí tu utilitu.Musel jsem pak nastavit datum v Biosu , protože jsem tam měl 7 let starý datum a nechtělo mě to pustit na net kvůli propadlejm bezpečnostním certifikátům.
OS mám XP profesional,jsem admin a antivir tohle neřeší,ten hlásí jen samotný keyloger
[quote=patell;431034]OS mám XP profesional,jsem admin a antivir tohle neřeší,ten hlásí jen samotný keyloger[/quote]
A byl tedy deaktivován? Antivir sice "jen" něco nahlásí, ale instalace doběhne v pořádku, nebo ani nic nenahlásí, ale bez tvého vědomí může nějakou část (důležitou pro daný program) zablokovat. Např. u Lineage 2 (online hra, 100% bez viru) NOD a některý další antiviry během instalace prostě smázly spoštěcí soubor, protože byl komprimován způsobem, který připomínal virus.
A byl tedy deaktivován? Antivir sice "jen" něco nahlásí, ale instalace doběhne v pořádku, nebo ani nic nenahlásí, ale bez tvého vědomí může nějakou část (důležitou pro daný program) zablokovat. Např. u Lineage 2 (online hra, 100% bez viru) NOD a některý další antiviry během instalace prostě smázly spoštěcí soubor, protože byl komprimován způsobem, který připomínal virus.
Když jsem to instaloval jako zkušební verzi ,instaloval jsem to při zapnutém antiviru a makalo to.Po skončení zkušební doby jsem si objednal plnou verzi.Pro její aktivaci musím zaslatklíč který se objeví na přihlašovací tabulce.jenže do ní se nedostanu , protože to po mě chce fix clock.Takže se to točí pořád dokola .Zkusil jsem novou instalaci při vypnutém antiviru a pořád to stejné.Nemyslím si,že by to byla systémová chyba,ale že program reagoval na tu změnu času výše uvedenou a asi chce abych instaloval utilitu od výrobce SW.Jenže já to kupoval přes čes.distributora a ten tomu rozumí asi jako já.Asi napíšu přímo výrobci,akorát nevím jak se s ním domluvím , protože stránky jsou anglicky :(
Pokud došlo k první instalaci keylogeru v době, kdy byl blbě ten čas v biosu, tak to vliv teoreticky mít může. Určitě si to uložil někam do registrů. Nějak ale něvěřím, že by to mělo vliv, pokud ten počítač spadl v době, kdy už byl keylogger nainstalovaný. Jenže těžko říct co všechno kontroluje a zapisuje do registrů...
Na stránkách výrobce se dá napsat na support, zlanařte někoho kdo umí anglicky ať to sesmolí.
Skoro jistě by to vyřešil reinstall OS... jenže pokud už tam je hodně věcí, tak to za ten čas asi nestojí.
Na stránkách výrobce se dá napsat na support, zlanařte někoho kdo umí anglicky ať to sesmolí.
Skoro jistě by to vyřešil reinstall OS... jenže pokud už tam je hodně věcí, tak to za ten čas asi nestojí.
Nakonec jsem napsal na suport výrobci,ten zaslal číslo na fix clock a instalace proběhla v pořádku.Jen mě trochu zarazil přístup českého distributora,který tvrdil že je to chyba systému a dál nic neřešil.
[quote=patell;431498]Nakonec jsem napsal na suport výrobci,ten zaslal číslo na fix clock a instalace proběhla v pořádku.Jen mě trochu zarazil přístup českého distributora,který tvrdil že je to chyba systému a dál nic neřešil.[/quote]
Nejednou jsem se setkal s tím, že na infolince/pobočce věděli míň než já a vůbec neporadili. Hlavní je nenechat se odbýt.
Nejednou jsem se setkal s tím, že na infolince/pobočce věděli míň než já a vůbec neporadili. Hlavní je nenechat se odbýt.