Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Problémy se zdrojem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    4

    Zdravim, mam doma mimo jine i starsi pc compaq deskpro a pred casem mi odesel zdroj. Tak sme s kamarádem koupili jiny konkretne ATX zdroj JNC 300W a je tu problem ze se v nem i kdyz vypnu pc porad toci vetracek a tudiz ho musim vypojit ze site. Dekuji za rady a nezlobte se za lamoidni dotaz..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Za lamoidní odtaz se opravdu zlobit nebudeme.

    Co jste to proboha koupili? To vám dali někde na ulici ?

    1, záruka => reklamace
    2, není záruka => rozebrat
    3, nehce se mi rozebírat => koupě nového zdroje

    Tak si vyberte a my poradíme co s tím. Ať už půjde o rozebrání nebo koupy nového.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    JNC doporučuji pustit volným pádem z okna hodně vysokého paneláku....
    Vše záleží na financích, ale myslím, že kolem 500,- CZK za Modecom 350/400W si může dovolit skoro každý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    4

    Co potom az to rozeberu? Chystam se na tom provozovat velice low-endovou sestavu pro moji sestru tak to snad nebude vadit..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Teda já bych byl doporučoval bezpečnější způsob likvidace, představa jak někomu z 10. patra padá na hlavu zdroj mi přijde hodně drastická
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Jackal1
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    221

    Reklamace, nebo rovnou koupit další do 500Kč na sestavu která je druhořadá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od shifty7
    Co potom az to rozeberu? Chystam se na tom provozovat velice low-endovou sestavu pro moji sestru tak to snad nebude vadit..
    Nevím, jestli rozebráním něco pořešíš, bohužel. To, že se zdroj nevypíná může být i vada desky (přestože také víc sázím na zdroj). Každopádně, oprava by asi nebyla moc jednoduchá - ale chvíli počkej, třeba Ti někdo zběhlejší v této oblasti poradí. Osobně se ale jednoznačně klaním k levnému, novému zdroji i když bude živit levnou, starou sestavu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    4

    Asi to budu resit tim Modecomem..co se da delat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    pokud je to možné, doporučuji nejprve zkusit to PC s jiným zdrojem - zda je vadný opravdu zdroj.

    Bylo by smutné, aby na Tebe s novým zdrojem čekalo po vypnutí stejně nemilé překvapení jako se současným JNC

    Jinak:
    verze s 8cm ventilátorem: http://www.comp4u.cz/index.php?main_...roducts_id=875
    verze s 12cm ventilátorem: http://www.vltava2000.cz/notebooky/G...trGoodsID=6375

    //ty obchody neznám, hledal jsem podle ceny a skladové dostupnosti (jak je to s poštovným, taky nevím...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    4

    Díky za zájem skusim to s jinym zdrojem a pak se uvidi dal..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    http://www.fsp-group.com/english/1_p...d=53&proid=367

    tak svoji p3 500 compaq zivim timhle zdrojem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    forton 300w bude az dost a navic budes mit jistotu ..
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. PC obtížně startuje (problémy se zdrojem?)
    Od luki17 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2013, 17:16
  2. Zdroje: Problemy se zdrojem
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 13-04-2011, 20:48
  3. Problem asi se Zdrojem
    Od KopecCZ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-01-2010, 00:11
  4. skřín se zdrojem
    Od Dave93 v sekci Skříně
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-10-2008, 22:35
  5. je to zdrojem ?
    Od zakbak v sekci Zdroje
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-08-2007, 00:20