mám tuto desku asus M4A78LT-M LE a nepodařilo se mi nastavit vypínání zadních 4x usb.při vypnutí pc. stále svítí klávesnice a myš.Správce zařízení/ myš, klávesnice/ povolit vypínání z důvodu uspory energie nelze odškrtnout.
Tak to vypínej zásuvkou s vypínačem.Já na tom mám připojený i monitor a reproduktory, a potom jen nohou vypnu zásuvku.Při zapnutí jsem si v BIOSu PC nastavil, aby se automaticky spouštělo i PC(AC Back funktion).
[quote=Honza23;430851]Tak to vypínej zásuvkou s vypínačem.Já na tom mám připojený i monitor a reproduktory, a potom jen nohou vypnu zásuvku.Při zapnutí jsem si v BIOSu PC nastavil, aby se automaticky spouštělo i PC(AC Back funktion).[/quote]
No tak dík.Že sem to sem vůbec psal,taky můžu schodit hlavní jistič, že?
No tak dík.Že sem to sem vůbec psal,taky můžu schodit hlavní jistič, že?
projdi manuál k desce
jestli se dá v biosu nastavit 5vsb pro usbčka
- je to část zdroje která se nevypíná a deska z ní bere napětí pro usbčka (třeba k nabíjení mobilů) vypnou jde na zdroji vypínačem ale to je poněkud nepohodlné
jestli se dá v biosu nastavit 5vsb pro usbčka
- je to část zdroje která se nevypíná a deska z ní bere napětí pro usbčka (třeba k nabíjení mobilů) vypnou jde na zdroji vypínačem ale to je poněkud nepohodlné
[quote=Javed;430871]No tak dík.Že sem to sem vůbec psal,taky můžu schodit hlavní jistič, že?[/quote]
Nebuď tak načuřený - radil ti dobře, já to tak také praktikuji všude - vypínat ze zásuvkové lišty. A co se toho USB týče, tak u mé desky nejsou po vypnutí pod napětím zástrčky USB1 & USB2. Ostatní 3, 4 vzadu a 5, 6 vpředu ano. Proto mám na 1 a 2 myš s tiskárnou, ostatní na zbytku. Ale stejně vypínám i z lišty.
Nebuď tak načuřený - radil ti dobře, já to tak také praktikuji všude - vypínat ze zásuvkové lišty. A co se toho USB týče, tak u mé desky nejsou po vypnutí pod napětím zástrčky USB1 & USB2. Ostatní 3, 4 vzadu a 5, 6 vpředu ano. Proto mám na 1 a 2 myš s tiskárnou, ostatní na zbytku. Ale stejně vypínám i z lišty.