Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Chladící pasta slouží i jako lepidlo? :D

  1. #1
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Koupil jsem si nový case:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...450890UR1NY8M4
    Case je super, už jsem ho nějaký ten týden znal z osobní zkušenosti.

    Jelikož jsem při předělávání casu potřeboval vyndat chladič na CPU tak jsem se do vyndávání pustil...
    Otočím páčkou (na chladiči), odělám úchytky, táhnu chladič ven....nic....táhnu víc...nic, stále drží, snažim se s ním co to jde pootočit a táhnu zas a snažím se ho už konečně vyndat....a najednou se to podařilo jo chladič jsem vyndal ale i s CPU
    Pasta chladič s procesorem totalně přilepila, takže si říkám fakt super, když se CPU nasazuje a vyndává jen s páčkou otočenou nahoru a já ho vytáhl s pačkou zaklaplou...

    Stalo se mi to poprvé a zrovna na mým kompu - na mojim opteronu...

    Jsem z toho teď trošku rozrušený, lechce nasraný, jo opteron po 20 min chodu zatím běží bez problému, ale kdyby mi někdo před koupi case řekl co se stane tak se na nový case vy**ru

    Chladič je BOX, pasta default

    Stalo se Vám to taky někdy?
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 04-05-2007 v 23:54
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Ne přímo mě, ale už jsem o tom několikrát slyšel (myslim, že i u nás na škole). Musíš s tim kroutit do stran, jinak to vytáhneš i s tim CPU .

    Jinak, že se to přilepí je naprosto běžný. Bys něvěřil jak nalepený jsou grafický karty. Občas mám strach, abych nevyrval GPU z plošnýho spoje. A to nemluvim o chladičích na paměti od gainwardu, na ty snad už jednom kladivo .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    No příště si už na to dám pozor...ale moc jsem to zase netahal....ještě štěstí, že mi v patici nezůstali nějaký ty nožičky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    taky se mi to stalo, s celeronem 1,7GHz v s478... on ma docela velkou kontaktni plochu... no a dvakrat. az sem podruhe hledel do prazdne patice a premyslel kde je procesor mi doslo ze mi uz jednou zustal na chladici... nastesti bez problemu jede dal, uz jenom cekam az ho budu znova vytahovat a zase na to zapomenu... uz jde docela lechce
    jinak sem si ale tak vsiml ze zahrata pasta je vic "tekuta" a mozna by se hned po zatezi nez stihne vychladnout sundaval chladic lip... nevim ale do jake miry to plati u nekolikasetletech zivoucich organismu ktere mezitim vytvorily folklorni duo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Aichi
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    16

    No to samé se stalo mě akorád sem nevytáh procák z patice. Koupil jsem AMD 64 X2 3800 EE Box po 1 týdnu jsem potřeboval ho dát do jiné desky. A ups trochu to nešlo? Ta srágora co byla na chladiči vyschla a už to šlo hodně těžko dolu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Stalo se mi to nespočetněkrát, když přišel zákazník na zběžnou kontrolu PC nebo když se mu přehříval CPU. Na vině je nekvalitní pasta. Ostatně, kdyby jsi použil FAQ, nebyl bys překvapen, psal jsem o tom: http://www.svethardware.cz/forum/sho...23&postcount=3
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Jsem rád, že se to stalo i Vám...trošku se mi ulevilo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Aichi
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    16

    Jo jo není pasta jako pasta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele Kerry
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    72

    Jo to se mi stalo přesně v den co to boboco napsal do FAQ . Ale to jsem zjistil až potom, když už jsem to měl za sebou. Docela dost mě to taky překvapilo, příště už budu chytřejší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    se mi stava u techto socketu a nekterych (dobrych) typu past celkem bezne. nicemu to imho nevadi, kdyz to tam nebudes stejne i spat... nozicku ti to neutrhne... kupte si LGA ;-p
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. S12II-520 a lepidlo
    Od Buchi v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-01-2014, 21:57
  2. vodive lepidlo
    Od john v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 16-07-2010, 17:35
  3. Co je to terminator a k čemu slouží?
    Od Figa v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-05-2008, 09:36
  4. K čemu slouží tento konektor na GK?
    Od johny__g v sekci Identifikace HW
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-10-2007, 16:58
  5. Chladicí pasta
    Od SkyVessel v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 28-03-2007, 01:05