Problém
Ahoj,mám takový problém když nechám pc třeba dlouho v klidu on se sám od sebe odhlásí ale už dlouho mně vadí že se mi při tom samo-odhlašování objeví nějaký error hned vám tu Napíšu co to ukazuje.
První se ukazuje toto:
Error
File scripts/trackdb.lua not found (.\TheForce\luainclude.cpp:111
Druhé:
LUA_ERRRUN
attempt to call a mit value
Třetí:
Could not find required media.Ensure that the DirectX SDK is correctlly instaled.
První mně zajímá jestli to má společného něco s SW v PC.
Jestli mně to udělá něco s PC.
PS.:Už je to tak týden a s pc nic není(aspoň myslím)ale radši se ptám.
Možná je to s nějakou hrou nevím proto se ptám.
První se ukazuje toto:
Error
Druhé:
LUA_ERRRUN
Třetí:
Could not find required media.Ensure that the DirectX SDK is correctlly instaled.
První mně zajímá jestli to má společného něco s SW v PC.
Jestli mně to udělá něco s PC.
PS.:Už je to tak týden a s pc nic není(aspoň myslím)ale radši se ptám.
Možná je to s nějakou hrou nevím proto se ptám.
K tomu souboru jsem našel, že to je jakýsi skriptovací jazyk - nic konkrétního. Využit může být v mnoha věcech. Kdy to začalo dělat? (nemyslím datum, ale co jsi dělal/instaloval předtím)
Nemáš hru Star Wars: The Force?? Nebo nějakou jinou ke které by seděl název složky "TheForce"?
K tomu třetímu - zkoušel jsi stáhnout a nainstalovat novou verzi directx?
Nemáš hru Star Wars: The Force?? Nebo nějakou jinou ke které by seděl název složky "TheForce"?
K tomu třetímu - zkoušel jsi stáhnout a nainstalovat novou verzi directx?
[quote=Ceci77;431219]Ahoj,mám takový problém když nechám pc třeba dlouho v klidu on se sám od sebe odhlásí[/quote]
Pravděpodobně máš nastaven spořič s požadavkem na heslo. Jeho chování lze upravit ve správě napájení.
[quote=Ceci77;431219]ale už dlouho mně vadí že se mi při tom samo-odhlašování objeví nějaký error hned vám tu Napíšu co to ukazuje.
[spoiler]První se ukazuje toto:
Error
Druhé:
LUA_ERRRUN
Třetí:
Could not find required media.Ensure that the DirectX SDK is correctlly instaled.[/spoiler][/quote]
IMHO půjde o problém s hrou Motocross The Force. Doporučuji se obrátit na její fórum.
[quote=DrZelenka;431225]K tomu třetímu - zkoušel jsi stáhnout a nainstalovat novou verzi directx?[/quote]
DirectX SDK ? DirectX.
Pravděpodobně máš nastaven spořič s požadavkem na heslo. Jeho chování lze upravit ve správě napájení.
[quote=Ceci77;431219]ale už dlouho mně vadí že se mi při tom samo-odhlašování objeví nějaký error hned vám tu Napíšu co to ukazuje.
[spoiler]První se ukazuje toto:
Error
Druhé:
LUA_ERRRUN
Třetí:
Could not find required media.Ensure that the DirectX SDK is correctlly instaled.[/spoiler][/quote]
IMHO půjde o problém s hrou Motocross The Force. Doporučuji se obrátit na její fórum.
[quote=DrZelenka;431225]K tomu třetímu - zkoušel jsi stáhnout a nainstalovat novou verzi directx?[/quote]
DirectX SDK ? DirectX.
Tuhle hru tady nemám ani jí neznám hledal jsem ji nemám ji tady koukal jsem se nenašel a jsem si 100 procentně jistý že nikdo tuto hru sem nikdo neinstaloval na pc jsem v poslední době sám.
Direct jsem aktualizoval asi před několika dny.
Direct jsem aktualizoval asi před několika dny.
Abych nezakládal další téma.
Proč když dám přepnout uživatele nebo a přihlásím se na jiný účet.Odhlásím nebo přepnu uživatele a přihlásím zase sebe tak mám rozházené úplně jinak než to má být proč a co to dělá když je na všech účtech stejné rozlišení.
Proč když dám přepnout uživatele nebo a přihlásím se na jiný účet.Odhlásím nebo přepnu uživatele a přihlásím zase sebe tak mám rozházené úplně jinak než to má být proč a co to dělá když je na všech účtech stejné rozlišení.
...třeba používáš nějaký program na "zapamatování" stavu ikon, rozlišení apod. Stav ikon na ploše a snad i rozlišení si umí zapamatovat tuším i ovladače od ATI
Těch je... Já jeden čas používal Fences (download 9MB)- umí si zapamatovat rozložení ikon pro různá rozlišení, má navíc pár příjemných funkcí pro řazení ikon do "chlívečků" nebo rychlé skrytí ikon při dvojkliku na ploše. Naopak bez dalších funkcí je DesktopOK zato má jen pár kB (download zde).
BTW pokud sem vypíšeš konfiguraci pc tak by se snad dal řešit i ten problém s rozlišením ;) Možná by stačilo odebrat všechny monitory ze Správce zařízení a restartovat pc...
BTW pokud sem vypíšeš konfiguraci pc tak by se snad dal řešit i ten problém s rozlišením ;) Možná by stačilo odebrat všechny monitory ze Správce zařízení a restartovat pc...
[quote=Ceci77;431722]No takže to už to funguje dík.[/quote]
No bohužel zase mám tu ten svůj problém ale v jiném poměru.Teď ty moje ikony se zbláznily zapnul jsem PC a hele všelijako rozházené ikony tak jsem zapnul ten Customize Fences.Dám Tool dam na ten screenshot na kterým je to v pohodě klikni na to dám restore a hele je to ůplně jinak než to je na screenshotu.Žádná ikona mně nejde dat do posledního řádku na ploše.
Prosím o radu.
No bohužel zase mám tu ten svůj problém ale v jiném poměru.Teď ty moje ikony se zbláznily zapnul jsem PC a hele všelijako rozházené ikony tak jsem zapnul ten Customize Fences.Dám Tool dam na ten screenshot na kterým je to v pohodě klikni na to dám restore a hele je to ůplně jinak než to je na screenshotu.Žádná ikona mně nejde dat do posledního řádku na ploše.
Prosím o radu.