Zamrzání
Zdravím, mám takový problém, když si nainstaluju do počítač Operu nebo FireFox a chvilku na něm serfuju zamrzne systém a na nic nereaguje a asi vždycky po 30 vteřinách se myš na obrazovce hejbne. Jak sem říkal nereaguje na nic a vypnout ho musím jedině natvrdo. Nevím co s tím jedině když prohlížeč odstranit počítač se nekouše.
A ještě jeden problém vypadávají mi na obrazovce krystalky. Myslím jenom někde nevím co s tím :( Jedině u her to nejde vydět.
Děkuji za odpověď
A ještě jeden problém vypadávají mi na obrazovce krystalky. Myslím jenom někde nevím co s tím :( Jedině u her to nejde vydět.
Děkuji za odpověď
Mám notebook http://www.pda-notebooky.cz/notebook-hp-pavilion-dv5-1235ec ale s Win 7.
[quote=Malarkey2;431609]A ještě jeden problém vypadávají mi na obrazovce krystalky. Myslím jenom někde nevím co s tím :( Jedině u her to nejde vydět. [/quote]
Jsou tyto chyby v obraze vidět pouze na monitoru, nebo i na screenshotu obrazovky? Pokud i na screenu, tak je chyba v grafice/ovladačích. Pokud ne, tak ti odchází monitor.
Jsou tyto chyby v obraze vidět pouze na monitoru, nebo i na screenshotu obrazovky? Pokud i na screenu, tak je chyba v grafice/ovladačích. Pokud ne, tak ti odchází monitor.
No jde to vidět jen když třeba něco instaluju a je tam tmavý okno nebo na internetu něco tmavýho tak vždycky u okrajů to padá ...
A co se toho zamrzání týče, tak to projeď, jak ti radil Richmond. Případně zkus trial nějakého antiviru. Nedostatekm výkonu to nebude :)