Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Nemoznost instalace programu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    5

    od doby co jsem do PC strcil GK 8800 GTS, ktera mi shodila Windows, tak jsem tam hodil starou GK 8400 GTS. Od ty doby mi asi na 50ty pokus sly nainstalovat WIN7, vzdy pri instalaci to hodi ruzne hlasky, neni zavisle v jake casti instalace. Diskem to neni, ten jsem vyzkousel v jinem PC, takze mne napada, ze to dela radic na MB, kabely jsou taky v poradku. Instalace malych programu - total commander, codeck pack all in one a pod jdou, ale treba Nero 7, AVG, jakykoliv 3D mark, vse hodi chybove hlaseni a nic nejde nainstalovat.
    Nevi nekdo jak se da otestovat radic na MB? Nic jineho mne nenapada, pri instalaci jsem mel vypojene vsechny veci (ZK, sitovka atd.) Disk je PATA, zkusil bych SATu ale bohuzel ji nemam

    Diky za kazdou radu !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Takže o jaké PC se jedná? Napiš kompletně celou sestavu. Předpokládám nějaký nekvalitní zdroj (eurocase, LC, ...).

    Kolik těch pokusů o instalaci bylo a v jaké části to padalo nejčastěji? 50x ti z nějakého důvodu nevěřím. Nejsou to náhodou stažený windows z netu? Třeba jsi to stáhl špatně.

    Definuj u disku "vyzkoušel jsem v jiném PC". Co všechno jsi s ním prováděl?

    Piš prosím smysluplné věty a radši si to po sobě 2x přečti ,abych to já nemusel číst 5x, než pochopím pořádně o co jde (ta první mě dostala).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Takže o jaké PC se jedná? Napiš kompletně celou sestavu. Předpokládám nějaký nekvalitní zdroj (eurocase, LC, ...).

    Kolik těch pokusů o instalaci bylo a v jaké části to padalo nejčastěji? 50x ti z nějakého důvodu nevěřím. Nejsou to náhodou stažený windows z netu? Třeba jsi to stáhl špatně.

    Definuj u disku "vyzkoušel jsem v jiném PC". Co všechno jsi s ním prováděl?

    Piš prosím smysluplné věty a radši si to po sobě 2x přečti ,abych to já nemusel číst 5x, než pochopím pořádně o co jde (ta první mě dostala).
    Jde o Konfigurace - AMD Athlon 64 3200+, 2 GB pameti, 2x IDE disk + DVD mechanika. SB Audigy.
    Zdroj Trust 420 W.
    Win je stazeny, ale dokud jsem tam nenarval GK, tak vse slo v pohode, nedoinstaluju ani WIN XP - origo ani WIN7 - stahle. Disk naformatovany a zkontrolovany pres win7 original u kamarada pres externi suple usb. Mel jsem problem viz http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=56583 tu mrchu jsem uspesne upekl a asi se mi pomstila nebo nevim
    Instalace u XP - probehne prvotni instalace, ktera pak vyzaduje restart, po restartu nabehne BSOD, u Win 7 to dela pri instalaci ve fazi instalace aktualizaci, pripadne se mi pri nabehnuti instalace po par vterinach restartuje samovolne PC, jen jednou se mi podarilo dojet celou instalaci, ale nesel nainstalovat skoro zadny program, kdyz instalace probehne na jinem PC na disk a ten vezmu a dam do meho PC, tak se vse rozjede, ale opet nejde zadna instalace, ted jsem instaloval firefox i google chrome a ani jedennechce z nezname duvody nacist net, firefox porad pada z duvodu nejae chyby
    Tak nevom cim to muze byt
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,050

    Přesně tohle mi dělalo jedno PC, kde byl "vadný" jeden paměťový modul.
    Stáhni si Memtest, vypal to *.ISO na CD, nabootuj z něho a nech to pár hodin běžet.
    http://www.svethardware.cz/forum/sho...d.php?p=431425
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Přesně tohle mi dělalo jedno PC, kde byl "vadný" jeden paměťový modul.
    Stáhni si Memtest, vypal to *.ISO na CD, nabootuj z něho a nech to pár hodin běžet.
    http://www.svethardware.cz/forum/sho...d.php?p=431425
    Diky za radu, ale predtim na te sestave nebyl vubec zadny problem, vse drzelo, nicmene jsem o tom premyslel, tak to zkusim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,050

    Citace Původně odesláno od cultrarius Zobrazit příspěvek
    Diky za radu, ale predtim na te sestave nebyl vubec zadny problem, vse drzelo, nicmene jsem o tom premyslel, tak to zkusim.
    No, když nic jinýho, tak alespoň budeš vědět, že RAMkama to nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nemoznost spusteni aplikace/hry
    Od Balthlol v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-02-2011, 22:05
  2. Instalace beznych programu trosku jinak.
    Od pas!k v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 19-11-2009, 21:31
  3. Instalace programu/her
    Od pyroozzy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 17-07-2009, 10:47
  4. instalace programu (pod administratorem)
    Od Maximus12 v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-05-2008, 10:18
  5. nemoznost spustit pc
    Od vaclavr v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 02-10-2007, 19:06