Dobrý den, poradíte mi, prosím, někdo, proč se mi v poštovním klientovi WindowsLiveMail neotvírají přílohy s pps, PowerPoint Wiewer 2007 stažený mám, ve webovém klientovi s pps přílohama není problém, tady to musím udělat tak, že si přílohu stáhnu na hd a pak otevřu v PowerPW, ale je to zdlouhavé.
Jiné přílohy, např. Word, Win. prohlížeč fotografií v WLM otevřu a to mám V možnostech zabezpečení zaškrtnuté políčko: neukládat ani neotvírat přílohy, které by mohly obsahovat viury Dík.
Hanka
Jiné přílohy, např. Word, Win. prohlížeč fotografií v WLM otevřu a to mám V možnostech zabezpečení zaškrtnuté políčko: neukládat ani neotvírat přílohy, které by mohly obsahovat viury Dík.
Hanka
V příloze najdeš záplatu. Stačí ji rozbalit a poklepáním aplikovat. Poté restartuj systém.
POZOR: Záplata předpokládá, že je PowerPoint Viewer 2007 nainstalován ve výchozím umístění (C:\Program Files\Microsoft Office\Office14). Pokud tomu tak není, bude ji třeba upravit.
POZOR: Záplata předpokládá, že je PowerPoint Viewer 2007 nainstalován ve výchozím umístění (C:\Program Files\Microsoft Office\Office14). Pokud tomu tak není, bude ji třeba upravit.
...ale z otvírání soborů pps v PowerPW 2007 v mém wml jsem se netěšila dlouho, chtěla jsem tentokrát otevřít pps soubor uložený v Dokumentech v Obrázcích a v nabídce Otevřít v programu jsem klikla na ikonu ms office 2010 Starter, což je 1 měsíční zkušební verze, a už pps sobory neotevřu, nemám zájem o placenou verzi a stahovat novou verzi PPW 2010, když jsem nedávno stáhla 2007, také nechci. Ve Výchpzích programech u Přidružení typu souboru ke konkr. programu se změnila ikona pps z PowerPW na ikonu Ms Officce, ostatní ppt, ppsm, atd. jsou nadále v programu PPW, když chci provést změnu programu, tak v nabídce jsou všechny možné (IE, malování, Win prohlížení fot, WMPlayer, atd, jen PowerPW zmizel, (nebo nevím, de bych ho ještě měla hledat), takže tuto změnu nemůžu provést a Office kupovat nechci. Mám ten Starter odinstalovat? Dík.
Pri výbere programu, v ktorom sa má súbor otvoriť, je určite tlačidlo Prehľadávať .... pomocou neho nájdeš PPW2007 a potvrdíš
Dá sa to nastaviť aj v Predvolené programy ...
Dá sa to nastaviť aj v Predvolené programy ...