Tak pokud máš mail na GMailu nebo YouTube tak už ti zcela jistě přišlo upozornění, že se mění podmínky a jestli je nepřijímáš nebo nechceš dávat údaje tak máš jít jinamV podstatě takhle to funguje všude s tím rozdílem, že Googla zajímá odkud jsi aby nabízel cílenou reklamu, Hotmailu je to jedno (SignIn na USA serveru je ok, ten českej zmetek se u mě zasekl u telefonu, kterej mu prostě nedám nicméně na funkce to nemá vliv). V podstatě pokud se budeš řídit pravidlem "nikomu neřeknu kde a kdo jsem a nevyměním to ani za sadu smajlíků" (za smajly si dosaď třeba Google+, Atlas Hub apod.) tak se nemáš čeho bát - není to ani v rozporu s pravidly ani se zákonem
- vyhneš se jak různým trackerům a reklamnímu balastu - tady platí pravidlo: Můj počítač, moje pravidla - všechny cookies apod. jsou u mě na návštěvě, která se bude chovat podle mě a můžu je kdykoliv vyhodit na mráz a když zavolaji fízly tak půjdou s nima taky
. Fotit samozřejmě můžeš (výpalné jsi zaplatil) ovšem pokud fotku budeš chtít dát někam na Picasu a Googlu se to nebude líbit tak máš smůlu - Google je pořád jen soukromá firma a může si diktovat co jo a co ne (v čemž ostatně nevidí problém, fakt můžeš jít jinam)