Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Nevim vykon zdroje jaky by mel byt pro sestavu

  1. #1

    Fry Fry je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    69

    Dobrý den.. stavim si pc a nevim jaky napajeci zdroj by to melo obsahovat. Moje vysnene komponenty: Zakladni deska - http://www.digitalrepublic.cz/zaklad...raid-gbe-matx/
    RAM - 4GB 1333 MHz (1KS)
    Grafika - http://www.digitalrepublic.cz/grafic...cp25-l0uanabz/
    HDD - 80 GB IDE (nevim jestli tam muze byt jinak koupim SATA II 500GB)
    Procesor AM3 - http://www.digitalrepublic.cz/proces...b-cache-box-2/
    ....... a jeste sem se chtel zeptat na jednu vec.. u te zakladovky jak je napsany ze pokud dam AM3 tak systemova sbernice klesne z HT 3.0 (5200 MHz) na HT 1.0 (2000 Mhz) , tak to znamena co? jak to udelat aby to nekleslo? dekuji moooc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Fry Zobrazit příspěvek
    ....... a jeste sem se chtel zeptat na jednu vec.. u te zakladovky jak je napsany ze pokud dam AM3 tak systemova sbernice klesne z HT 3.0 (5200 MHz) na HT 1.0 (2000 Mhz) , tak to znamena co? jak to udelat aby to nekleslo? dekuji moooc
    koupit desku s novějším chipsetem 760g a vyšší

    ta grafika je strašně špatná pro hry a pro kancelář stačí integrovaná

    zdroj stačí seasonic 350W oem
    Naposledy upraveno uživatelem matyyy: 06-02-2011 v 16:13
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,193

    Jaký je rozpočet a k čemu by měla sestavy sloužit ? Tebou vybrané komponenty nejsou zrovna ideální.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Fry Fry je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    69

    ja to chtel na mafiu II =) a na jine hry.. Jakto ta grafika nic moc? .. sak frekvenci ma dobrou ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Citace Původně odesláno od Fry Zobrazit příspěvek
    ja to chtel na mafiu II =) a na jine hry.. Jakto ta grafika nic moc? .. sak frekvenci ma dobrou ne?
    frekvencia nie je všetko ....tebou vybraná grafika sa hodí skôr do HTPC, určite nie na hry
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Fry Zobrazit příspěvek
    ja to chtel na mafiu II =) a na jine hry.. Jakto ta grafika nic moc? .. sak frekvenci ma dobrou ne?
    frekvence není všechno jsou i další parametry, který rozhodujou o výkonu

    o nárocích mafie si můžeš přečíst třeba
    http://www.svethardware.cz/recenze-m...hardware/30592
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Fry Fry je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    69

    http://www.digitalrepublic.cz/grafic...gv-n430oc-1gl/ a co tahle??? ... a procesor by byl dobrej? .. jen ta grafika a zakladovka lepsi? ..zakolik tak zakladovku? 1400 treba? ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,193

    Citace Původně odesláno od Fry Zobrazit příspěvek
    http://www.digitalrepublic.cz/grafic...gv-n430oc-1gl/ a co tahle??? ... a procesor by byl dobrej? .. jen ta grafika a zakladovka lepsi? ..zakolik tak zakladovku? 1400 treba? ..
    Prosím Tě napiš jaký je rozpočet na sestavu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Citace Původně odesláno od Fry Zobrazit příspěvek
    http://www.digitalrepublic.cz/grafic...gv-n430oc-1gl/ a co tahle??? ... a procesor by byl dobrej? .. jen ta grafika a zakladovka lepsi? ..zakolik tak zakladovku? 1400 treba? ..
    Presne jak rika Kevin, Sorry za OT, napis rozpocet, my ti neco pripravime. Na tech grafikach, co si vybral si zahrajes tak akorat Tetris
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Výběr zdroje pro sestavu
    Od bagriik v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-10-2013, 19:09
  2. nevim jaky mam koupit kabel
    Od esetik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-02-2011, 22:03
  3. Zdroje: Jaký zdroj pro uvedenou sestavu?
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-09-2010, 18:58
  4. Zdroje: vykon zdroje
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-03-2008, 18:45
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 23:05