Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sluchátka k Pc na hraní i na skype

majkl 11 (207)|7.2.2011 08:26
Ahoj, kdo poradí jaké vybrat sluchátka k Pc na hraní i na skype (z vlastní zkušenosti). Cenu zatím neřeším, ale max asi do 3000,- výběr však může být i vyžší, vše pak přehodnotím. Nejraději modré svícení není však podmínkou.

1. jde mi hlavně o kvalitu zvuku
2. kabel i bluetooth (nejsem ještě rozhodnut)
3. případné zkušenost z ROCCAT nebo razer.
4. popřípadě možnost použití i k hifi

Díky moc za názory a rady.:thumb
meeee (1110)|7.2.2011 08:50
Pořiď si něco od firmy, která má se sluchátky (ne čímsi, co si na sluchátka hraje) nějakou zkušenost. Třeba nové AKG GHS 1.
majkl 11 (207)|7.2.2011 17:04
:notsure[quote=meeee;433883]Pořiď si něco od firmy, která má se sluchátky (ne čímsi, co si na sluchátka hraje) nějakou zkušenost. Třeba nové AKG GHS 1.[/quote]

Proto chci radu :stupid mám ale k pc lycosu a lachesis, tak bych chtěl i něco aby design netrpěl ;):D

jo a taky aby se v tom dalo sedět dýl a ne abych vyndal po 4 hodinách hraní, uši jako Baset :p:p:D
je dost těžké vybírat když každej napíše že ty jeho jsou nejlepší :notsure:notsure:notsure
Richmond (8084)|7.2.2011 18:21
Já občas používám Koss Porta Pro + mikrofon SoundMAX (u nás se nedá sehnat mikrofon k Portam :cry), mikrofonu je rozumět v místnosti 25m2 bez sebemenších problémů :thumb
majkl 11 (207)|7.2.2011 19:26
[quote=meeee;433883]Pořiď si něco od firmy, která má se sluchátky (ne čímsi, co si na sluchátka hraje) nějakou zkušenost. Třeba nové AKG GHS 1.[/quote]

já četl že pro Razer dela sluchatka AKG :notsure
meeee (1110)|7.2.2011 19:33
[quote=majkl 11;434019]já četl že pro Razer dela sluchatka AKG :notsure[/quote]

Oficiální zdroj (a diskuzi na CzC neberu za věrohodnou)? To, že některé modely se designem podobají AKG, ještě neznamená, že je AKG dělá.
majkl 11 (207)|7.2.2011 19:36
[quote=Richmond;434001]Já občas používám Koss Porta Pro + mikrofon SoundMAX (u nás se nedá sehnat mikrofon k Portam :cry), mikrofonu je rozumět v místnosti 25m2 bez sebemenších problémů :thumb[/quote]

Na ty jsem koukal jsou moc dobré ,ale ten mikrofon mě mrzí :(:(:(
zajímalo by mě jaký je názor (kdo je slyšel hrát) :

http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169415800/categoryId.35096300

nebo na sluchátka 5.1 třeba

http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169415500

ty vypadaj moc dobře ale jsem vděčný za každý názor nějaký obrázek si pak udělám.

No tak vzhledem k tomu, ze pro Razer dela sluchatka AKG, jejichz K 701 jsou prý nejlepe hrajici dynamicka sluchatka vubec, by Carchariasy mohly hrat obstojne, stejne jako Barracudy, nebo pak PC350 ty prej jsou špičkové :idea , ale zase maji o trochu jinou cenu, zejo? Dalsi vyhoda mi připadá opravdovy 5.1 zvuk se 4mi reproduktory v kazde musli. Je me jasny, ze za ty prachy nebudou hrat jako HD650ky, senny by byli na 1 miste ale jsou drahe jako svin a megalondon to same.

:notsure:notsure:notsure

a co tohle ????