Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: World of Warcraft Burnin Crusade

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    206

    zdravím
    WoWko semi vypní po nejake dobe s chybou (viz. přiloha) nekdy hned po zapnuti někdy třeba po celodením hraní
    jo a když hraju tak se z procesoru ozívá takovej divnej zvuk takové něco jako sičení, a potom se mi hra vypne.. ten zvuk se obcas ozívá i když třeba jen otevírám nejake složky
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.jpg 
Zobrazení: 76 
Velikost: 105.2 KB 
ID: 20475   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu 1.jpg 
Zobrazení: 71 
Velikost: 112.9 KB 
ID: 20476  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    A jak jsi přišel na to, že z procesoru? Kromě toho že je to nesmysl aby procesor dělal nějaký zvuky, tak odhaduju že to bude spíš zdroj nebo základní deska. Cívky. Prozradíš nám i celou sestavu včetně značky a výkonu zdroje?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    206

    zdroj Eurocase 450w a zvuk vychází z okoli procesoru takže asi ty cívky...

    grafika nvidia geforce 9600GT
    2GB ram
    cpu: AMD athlon Dual-Core 4450b
    PC jsem koupil jako sestavu od HP...HP Compaq dx2450
    mám novej zdroj a grafiku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Tak zdroj je pěkný odpad, se nedivím že deska syčí. Zkus si půjčit jiný trochu solidní, pokud to nepřetane tak asi fakt deska.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    206

    takže před chvíli se PC vyplo a nešlo zapnout.. dal jsem do něj starej zdroj 300W a šlape to bez sičení.. takže koupím novej zdroj 450W ... doporučil by jsi mi nejakou kvalitní značku? vím Seasonic ale ten je celkem drahej a já ted na tom nejsem nejlépe
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    206

    joo tak to ne tj v pohodě ale asi bych potřeboval min. 450W (kvuli grafice chce min. 450
    w)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    To je nadhodnocený údaj od výrobce, kvůli takovejm shitozním zdrojům jako je EC (nezaručuje ovšem, že ti to nevybouchne např.). Jinak je potřeba brát spotřebu celého PC jako takového a ne pouze GK, 400W Seasonic OEM stačí až nad hlavu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Za necelý dvě čenta navíc máš 500W.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    206

    takže asi tento koupím http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008O000000TM0

    edit: a nebo ten 500W
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    206

    tak díky moc... všem
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Osobně bych šel do toho Bronze 400W
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. World of Warcraft - disconnect
    Od mory v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-12-2011, 16:51
  2. World of Warcraft
    Od MartyMcFly v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 30-10-2009, 15:37
  3. World of Warcraft padaní(cerna obrazovka)
    Od Deexer v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-10-2008, 20:40