Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Zamrznutí Win XP

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele koren3
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    262

    Zdravím,

    mám takový prblém (operační systém WinXP 32-bit, Athlon 3000+, Gigabyte GA-K8NF-9, GeForce Gigabyte 6200). Při zapnutí PC mě nenaskočí na monitor ani nabíháni BIOSu a naskočí až načítání XP dostane se to až na plochu, kde zruba 2 minuty jede PC "normálně". Ty uvozovky jsou proto, že je nasteveno rozlišení na 1920x1200 a vypadá to, jak kdyby to bylo na menší. Prostě vidím jak kdyby jen část plochy a pomocí posouvání myši se posouvám po ploše. A zruba po 2 minutách se kousne celý PC. Pokoušel jsem se přeinstalovat ovladače grafiky ale to se za 2 minuty nestihne do nouzového režimu se taky nedostanu, protože nevidím náběh BIOSu a ničeho. Řekl bych, že asi odešla deska či grafika... Vymazal jsme i CMOSku a nic. Toto mě začalo dělat, když jsem připojil k PC novou vypalovačku, ale když ji odpojím, tak se nic nemění. Co si o tom myslíte?

    Děkuji za vaše příspěvky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Zkusil bych jinou grafiku, klidně třeba starou do PCI, jak se to bude chovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Marenek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    242

    ověřil bych a) chování v nouzovým režimu s VGA zobrazením a b) jestli a jak poběží nějaká linuxová live distribuce
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    406

    Ahoj

    To Marenek - psal, ze se nedostane do nouzoveho, takze nejprve tohle:
    od zapnuti pc prubezne mackej klavesu F8, a melo by to jit.
    Zde mas support.
    No a pak uvidis. Zkus se podivat do logu, zmenit nastaveni atd.
    Taky tam samozrejme muzes vymenit grafiku, zkusit jiny system atd.
    Zalezi na tom ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele koren3
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    262

    Já se právě do F8 vůbec nedostanu... Nebo možná dostanu, ale je černá obrazovka. Jak jsem psal, obrazovka se rožne až když to dojede do WIN...
    Jinak grafiku si půjčím, ale až zítra...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele koren3
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    262

    Tak to vypadá na desku, grafika žádná změna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele koren3
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    262

    Tak kdyby chtěl někdo vidět výsledek, tak to byla deska a při bližším prozkoumáním jsem našel nafouklé kondenzátory...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    15

    Toto mě také kdysi dělávalo... mrzlo mě to, občas mě to i celý spadlo. Nemáš plnej HDD popř. plochu? Kdysi jsem měl přeplněnou plochu v řádu několika GB, všechno sem smazal a jelo to OK :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zamrznuti pc
    Od sutyz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 21:31
  2. Zamrznutí PC..
    Od ycos v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-11-2011, 18:19
  3. Zamrznutí PC
    Od sadday v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-07-2011, 18:32
  4. Zamrznutí PC
    Od suty v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 17-11-2010, 22:52
  5. zamrznutí PC
    Od Janeks v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 20-09-2007, 21:32