Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Problem s Grafickou kartou

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    44

    Mám problém s grafickou kartou a nevím si už rady čím by to mohlo být.

    Mám grafickou kartu ATI Radeon HD 2600 XT. Stáhnul jsem si nové ovladače a pořad mám ve správci zařízení vkřičník u Multimedialní adaptér a Multimedialní video adaptér. Nevím už jaké ovladače mám stáhnout. Operační systém mám Win 7 64bit. Děkuju za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    44

    Nemůže byt problém v tom že mám directx 11 a moje grafika podporuje jenom directx 10?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    DX 11 máš nativně ve Win7, je jedno jestli máš DX9.0c kartu. Ve Vistách bys měl DX10 a DX9.0c kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    44

    Jak jsem měl visty 64 tak všechno fungovalo bez problému. Ted mam win 7 64 a jsou stím problémy. Neda se tam nějak nahrat direct 9 nebo 10 misto 11.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Verze dX we win nemá vliv na kartu. Když instaluješ ovladače, jak proběhne instalace? Vše v pořádku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    44

    Ano. Všechno proběhne v pořádku.

    Bez těch dvou adaptéru nemužu přehrát žádné DVD. Nevím si vůbec rady. Mám stáhnuté nové ovladače a pořád to nefunguje.

    Nešel by ten problém vyřešit jinou grafikou?
    Naposledy upraveno uživatelem johny__g: 14-02-2011 v 18:17 Důvod: Sloučeno. A příště se naučíme používat EDIT, že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,115

    Citace Původně odesláno od sobtik Zobrazit příspěvek
    Nešel by ten problém vyřešit jinou grafikou?
    Jasne, ze sel, ale pro radeji nerozchodit tu stavajici?
    Upresni nam - karta je PCIe nebo AGP? Jake ovladace istalujes?
    Spravce zarizeni hlasi jakou chybu (u tebou uvadenych vykricniku)? Napis taky ID tech chybnych zarizeni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    44

    Karta je PCIe a ovladače jsem stáhnul tady: http://www.sapphiretech.com/presenta....aspx?psn=0006
    a i tady: http://sites.amd.com/us/game/downloa...n_win7-64.aspx

    Spravce zařízení hlasí:

    Ovladače tohoto zařízení nejsou nainstalovány. (Kód 28)
    Pro prvek nebo sadu informací o zařízení není vybrán žádný ovladač.
    Chcete-li najít ovladač pro toto zařízení, klikněte na tlačítko Aktualizovat ovladač.



    Multimedialni adapter PCI\VEN_109E&DEV_0878&SUBSYS_6607107D&REV_11
    PCI\VEN_109E&DEV_0878&SUBSYS_6607107D
    PCI\VEN_109E&DEV_0878&CC_048000
    PCI\VEN_109E&DEV_0878&CC_0480

    Multimedialní video adapter PCI\VEN_109E&DEV_036E&SUBSYS_6607107D&REV_11
    PCI\VEN_109E&DEV_036E&SUBSYS_6607107D
    PCI\VEN_109E&DEV_036E&CC_040000
    PCI\VEN_109E&DEV_036E&CC_0400
    Naposledy upraveno uživatelem sobtik: 14-02-2011 v 12:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,115

    Citace Původně odesláno od sobtik
    PCI\VEN_109E&DEV_036E&CC_0400
    Nojo, ale AMD/ATi je VEN_1002, takze popremyslej, co tam mas dale za karty (TV/Sat/strih apod.).
    Ta 878 by mohla byt TV s Philips chipsetem
    BTW bezne DVD ti to ale prehraje samo od sebe, ve W7 je prisl. dekoder obsazen (ale napr. v XP nebyl).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    44

    Jo mam tam tv kartu: Leadtek WinFast VC 100
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,115

    Citace Původně odesláno od sobtik Zobrazit příspěvek
    Jo mam tam tv kartu: Leadtek WinFast VC 100
    Tak na tu jsou ovladace jen pro Vista 32b
    Ale jak jsem psal, na prehravani DVD nepotrebujes ve W7 zadny dalsi SW ani HW. Takze ty vykricniky jsou v tomto pripade irelevantni a chyba je jinde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    44

    Mam tu kartu vytáhnout jestli ty vykřičníky nezmizí?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,115

    Citace Původně odesláno od sobtik Zobrazit příspěvek
    Mam tu kartu vytáhnout jestli ty vykřičníky nezmizí?
    Ano, to zmizi (pac odeberes HW, ke kteremu nemas ovladace), ale viz. vyse - na prehravani DVD to nema vliv...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    44

    ok. Tak děkuju za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s grafickou kartou
    Od GAGO444 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-11-2014, 12:17
  2. Problem s grafickou kartou...
    Od Frankie01 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-01-2012, 23:10
  3. Problém s Grafickou kartou
    Od fokus1969 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 09-02-2011, 19:19
  4. Problém s Grafickou kartou
    Od JusT1ce v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 26-10-2008, 10:47
  5. Problém s grafickou kartou
    Od chongoo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 22-08-2008, 19:26