Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: [Chrome] Spoustt yastupce rovnou ve fullscreen mode

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    165

    Ahoj,
    lze prosim pridat nejaky atribut v ceste k souboru abych docilil toho ze se mi zastupce spusti rovnou v chrome ve fullscreen mode? Jde mi to ze na jednom monitoru poustime na chodbe webovou prezentaci, ktera je potreba poustet ve fullscreen. Jde mi o to ze postartu bych rad aby se pustil chrome s predvolenou domovskou strankou rovnou ve fullscreenu.
    Dekuji za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,088

    Citace Původně odesláno od matata Zobrazit příspěvek
    Ahoj,
    lze prosim pridat nejaky atribut v ceste k souboru abych docilil toho ze se mi zastupce spusti rovnou v chrome ve fullscreen mode? Jde mi to ze na jednom monitoru poustime na chodbe webovou prezentaci, ktera je potreba poustet ve fullscreen. Jde mi o to ze postartu bych rad aby se pustil chrome s predvolenou domovskou strankou rovnou ve fullscreenu.
    Dekuji za pomoc.
    "x:\cesta ke chrome\chrome.exe" --start-maximized http://uvodni.stranka.cz/

    nebo F11
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    165

    Ahoj, diky za pomoc, ale bohuzel to nefunguje... F1 samozrejme ano, ale ja to potrebuju automaticky.

    Mám v cíli zástupce "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --start-maximized http://mail.google.com/mail/

    Ale stejně se to nepusí ve fullscreenu... neni i tak --start-maximized pouze "pust maximalizovane okno"? Ja bych potreboval fullscreen.

    Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    x:\---\chrome.exe" --kiosk ale taky to neni 100% to co chces, na full screen podle me zatim switch neni. Tohle se da ukoncit jenom Alt+F4
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,088

    Citace Původně odesláno od matata Zobrazit příspěvek
    Mám v cíli zástupce "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --start-maximized http://mail.google.com/mail/
    Ja bych potreboval fullscreen.
    Ja Chrome nepouzivam, jen jsem v rychlosti proletl net.
    Je nejaky duvod, proc nepouzit kiosk mode v IE? (iexplore -k http://stranka.cz/) Ten funguje asi presne tak, jak potrebujes.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dakty
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    150

    Pro ostatní (matata - pošlu Ti to meilem) - jde to a celkem lehce:

    1) pravým tlačítkem na plochu a vybrat Nový -> Zástupce
    2) najít chorme.exe a kliknout na další
    3) nazvat zástupce Chrome Kiosk Mode a dát Hotovo
    4) pravým vlastnosti zásuptce a v poli Cíl napsat za ..../chrome.exe tot -kiosk http://www.........cz
    5) pak jen dát OK a spustit zástupce a už to jede ve fullscreenu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s ,, fullscreen .. ve hrách
    Od Vpazourek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-10-2013, 16:56
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-01-2012, 22:20
  3. GeForce: Sekání videa ve fullscreen
    Od mikeek v sekci Grafické karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 27-03-2010, 23:44
  4. Webové prohlížeče: Google Chrome
    Od filky v sekci Internet
    Reakcí: 86
    Poslední příspěvek: 05-03-2010, 00:52
  5. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-01-2008, 00:43