Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: amd athlon 3000+

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    150

    dostal se mi do rukou amd arhlo 3000+ socket 754 ale ma vylamane tri piny a chtel bych ho zkusit do PC mam ten stejny socket ale ted mam sempron 3000+ nevite zda pujde?? a nemohl by jste mi nekde nekdo sehnat datasheet k tomuto procesoru abych videl zda jsou ty piny napajeci nebo zemnici???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od esetik Zobrazit příspěvek
    a nemohl by jste mi nekde nekdo sehnat datasheet k tomuto procesoru abych videl zda jsou ty piny napajeci nebo zemnici???
    http://support.amd.com/us/Processor_TechDocs/31410.pdf
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    150

    mno jen bych potreboval aby tam bylo zakladni schema pinů ale to tam jaksi nemuzu najit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Je v části 4 - Connection Diagrams.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,113

    Citace Původně odesláno od esetik Zobrazit příspěvek
    mno jen bych potreboval aby tam bylo zakladni schema pinů ale to tam jaksi nemuzu najit
    Hledej smudlo, je to tam

    //
    Naposledy upraveno uživatelem zsdx: 17-02-2011 v 13:52 Důvod: doplneni
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    150

    tak jsem podle datasheetu nasel oznaceni ulomenych pinu:

    MEMDATA
    MEMDATA
    VSS
    MEMDATA
    MEMDQS
    MEMDATA

    takze jaky to bude mit vliv na chod procesoru???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od esetik Zobrazit příspěvek
    takze jaky to bude mit vliv na chod procesoru???
    VDD = Core power supply (postradatelný pin)
    MEMDATA = DRAM Interface Data Bus (nepostradatelný pin)
    MEMDQS = DRAM Data Strobes synchronous with MEMDATA and MEMCHECK during DRAM
    read and writes (nepostradatelný pin)

    Když to shrnu - PC možná s tímto procesorem nabootuje (spíše myslím, že ne), ale rozhodně nebude pracovat korektně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    VDD = Core power supply (postradatelný pin)
    MEMDATA = DRAM Interface Data Bus (nepostradatelný pin)
    MEMDQS = DRAM Data Strobes synchronous with MEMDATA and MEMCHECK during DRAM
    read and writes (nepostradatelný pin)

    Když to shrnu - PC možná s tímto procesorem nabootuje (spíše myslím, že ne), ale rozhodně nebude pracovat korektně.
    takze jenom kvuli pinu vdd nepujde??

    daji se ty piny pripajet?? mam doma standartni pistolovou pajku
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od esetik Zobrazit příspěvek
    takze jenom kvuli pinu vdd nepujde??
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    150

    daji se ty piny pripajet?? mam doma standartni pistolovou pajku
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od esetik Zobrazit příspěvek
    daji se ty piny pripajet?? mam doma standartni pistolovou pajku
    Neřekl bych, že to půjde běžně doma (jedině, že bys to s pájkou fakt uměl, ale i tak nevím). Musí to být hodně přesné a po přidělání do patice to musí vydržet (stačí se podívat jak se nádherně pálily pinu u intelu když úplně nedosedaly a byl tam větší odpor).

    Až tak moc si s tím Athlonem stejně nepomůžeš, radši bych ho nechal být.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Neřekl bych, že to půjde běžně doma (jedině, že bys to s pájkou fakt uměl, ale i tak nevím). Musí to být hodně přesné a po přidělání do patice to musí vydržet (stačí se podívat jak se nádherně pálily pinu u intelu když úplně nedosedaly a byl tam větší odpor).

    Až tak moc si s tím Athlonem stejně nepomůžeš, radši bych ho nechal být.
    ok jinak diky za vsechny rady
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Socket 754/939/940: Athlon 64 3000+ - upgrade?
    Od dizi v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-04-2014, 12:41
  2. teplota na athlon 3000+
    Od Prochy_ v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-06-2009, 16:27
  3. Chlazení procesorů: teplota u Athlon 64 3000+
    Od hejk v sekci Chlazení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-06-2007, 22:32
  4. Socket 754/939/940: Athlon 3000+, soc. 754 + OC
    Od superdrooper v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-05-2007, 20:05
  5. Athlon XP 2000 verzus Athlon 3000/754
    Od koubi v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 21:00