Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: nejde zvuk

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lukyss
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    204

    zdravim,mam problem se zvukem,vcera sem si preinstaloval os na xp 64-bit a stahl sem si ovladace na zakladovku ze strany vyrobce http://www.gigabyte.cz/products/page...3_1x/download/ a ten audio driver sem nainstaloval restartoval pc a ono to neslo stahl sem ten samy z jinama a take nic pak sem stahl tento http://www.porse.cz/Realtek_AC_97_Audio_CODECs.html zase restartoval a porad nic ale take by to mohlo byt nejak spatne nastavene v biosu protoze tam sa take cosi se zvukem steluje ale tam sem nic nemenil,pomuzete mi prosim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    1) Zkontroluj zda-li je v BIOSu zvuková karta povolena
    2) Odinstaluj veškeré ovladače co jsi nainstaloval a zbytky ovladačů odeber pomocí Driver Sweeperu
    3) Stáhni si ovladač ze stránek výrobce (oba soubory, tudíž jak Realtek Function driver for Realtek Azalia audio chip, tak Microsoft UAA
    4) Nainstaluj nejdříve první driver, poté druhý driver a potom restartuj počítač
    5) Podívej se do Správce zařízení, je-li vše v pořádku

    Co Tě vedlo k instalaci WinXP 64bit ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lukyss
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    204

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    1) Zkontroluj zda-li je v BIOSu zvuková karta povolena
    2) Odinstaluj veškeré ovladače co jsi nainstaloval a zbytky ovladačů odeber pomocí Driver Sweeperu
    3) Stáhni si ovladač ze stránek výrobce (oba soubory, tudíž jak Realtek Function driver for Realtek Azalia audio chip, tak Microsoft UAA
    4) Nainstaluj nejdříve první driver, poté druhý driver a potom restartuj počítač
    5) Podívej se do Správce zařízení, je-li vše v pořádku

    Co Tě vedlo k instalaci WinXP 64bit ?
    dobře vyzkouším a k tomu OS mě vedl upgrade komponentu tzn. RAM 4GB a jestli se ptáš proč zrovna xp? tak v podstatě se to už nedá v čr sehnat a je jen anglicky a je to dobry OS ale pokud se mi to nespraví tak nevím co budu dělat asi bych přešel na win 7 ale to se uvidí
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,115

    Citace Původně odesláno od lukyss Zobrazit příspěvek
    ..proč zrovna xp? tak v podstatě se to už nedá v čr sehnat a je jen anglicky
    Super duvody!

    na 4GB ti v poho staci 32b XP /+prip. RAMdisk/, jak vidis, nevyhody prevazuji nad vyhodami. Ale samozrejme zalezi taky na aplikacich, se kterymi pracujes a ktere (predpokladam) tu porci pameti nalezite oceni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lukyss
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    204

    to nebyl moc odborný duvod to máš sice pravdu že 32bit stačí ale tak když už tak už a asi si tam sám win 7 64bit
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Citace Původně odesláno od lukyss Zobrazit příspěvek
    to máš sice pravdu že 32bit stačí ale tak když už tak už
    Když už tak už co ? Cca 3.25 GB RAM TI nestačilo ? Já jsem také pořád nepochopil proč XP 64bit. Pokud mám 32bit OS upgrade na 64bit z důvodu 0.5 GB RAM je nesmysl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lukyss
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    204

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Když už tak už co ? Cca 3.25 GB RAM TI nestačilo ? Já jsem také pořád nepochopil proč XP 64bit. Pokud mám 32bit OS upgrade na 64bit z důvodu 0.5 GB RAM je nesmysl.
    je to nesmysl ale vyzkušat sa mosí všechno a mimochodem ten zvuk už mi jede ale mám ještě jeden problém který sem nepsal protože nepatří do této sekce a to že mi nejdou usb konektory tak jestli byste ještě poradili tak by to bylo dobré
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Nainstaloval jsi ovladače k základní desce, hlavně chipset ? "Nejdou" znamená, že nefungují vůbec, zasuneš do nich usb zařízení, např. flash diska a nevyskočí hláška o nalezení nového hardwaru, zařízení neindikuje činnost (nebliká) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lukyss
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    204

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Nainstaloval jsi ovladače k základní desce, hlavně chipset ? "Nejdou" znamená, že nefungují vůbec, zasuneš do nich usb zařízení, např. flash diska a nevyskočí hláška o nalezení nového hardwaru, zařízení neindikuje činnost (nebliká) ?
    ano nainstaloval a dela to to co rikas tzn vubec nic nebliká ani nehlásí,ale skusim to nainstalovat znovu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    A to zařízení které připojuješ je na 100% v pořádku ? Zkoušel jsi ho v jiném počítači ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lukyss
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    204

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    A to zařízení které připojuješ je na 100% v pořádku ? Zkoušel jsi ho v jiném počítači ?
    ano je zkoušel sem několik flash disku a žádný nereagoval
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nejde zvuk..?
    Od SkullCandy v sekci Audio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-05-2014, 21:29
  2. Nejde mi zvuk
    Od pikina24 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-08-2011, 07:43
  3. nejde zvuk
    Od hudson161 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 15-07-2010, 13:31
  4. Nejde mi zvuk
    Od Pepe999 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 18-10-2008, 18:41
  5. nejde zvuk
    Od haniccka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 19:12