Windows 7- runtime error
Zdravím Vás, potřeboval bych zjistit, kde vězí problém v případě hlášení:
Runtime error 3002, could not load sound at line 13138 ( jedná se o program Space flight simulator, ale i Apollo simulator ).
Původně jsem se domníval ( laicky právě ze slova ,,sound,, ), že by mohl být problém ve zvukové kartě ( SB Audigy SE ), tak jsem ji zakázal ve správci zařízení- ovšem bez výsledku- ta samá chyba se objevila i při integrovaném zvukovém čipu.
Rád bych se dopracoval alespoň k tomu, kde může být jádro problému- v jakém souboru či podobně.
Existuje způsob, jak kýženou informaci zjistit?( např. sledování chyb v systému apod. ).:confused:
Díky za jakoukoliv ,,navigaci,,.
Runtime error 3002, could not load sound at line 13138 ( jedná se o program Space flight simulator, ale i Apollo simulator ).
Původně jsem se domníval ( laicky právě ze slova ,,sound,, ), že by mohl být problém ve zvukové kartě ( SB Audigy SE ), tak jsem ji zakázal ve správci zařízení- ovšem bez výsledku- ta samá chyba se objevila i při integrovaném zvukovém čipu.
Rád bych se dopracoval alespoň k tomu, kde může být jádro problému- v jakém souboru či podobně.
Existuje způsob, jak kýženou informaci zjistit?( např. sledování chyb v systému apod. ).:confused:
Díky za jakoukoliv ,,navigaci,,.
To poslední, co jsem mohl udělat je, že jsem napsal přímo výrobci programu- jsem zvědavý, co a zda-li se mi vůbec ozve :confused:
[quote=pepos01;436600]To poslední, co jsem mohl udělat je, že jsem napsal přímo výrobci programu- jsem zvědavý, co a zda-li se mi vůbec ozve :confused:[/quote]
A co takhle Google. Asi nějaké dll? (http://www.registryquick.net/runtime/Fix-Runtime-error-3002-How-to-Fix-Runtime-error-3002-89824.html)
A co takhle Google. Asi nějaké dll? (http://www.registryquick.net/runtime/Fix-Runtime-error-3002-How-to-Fix-Runtime-error-3002-89824.html)
Máš aktualizovány soubory rozhraní DirectX?
to Cubra: prošel jsem desítky webů- i Tebou zde postnutý- bez výsledku.
to r34ktor: ano, DirectX mám aktualizovaný.
to r34ktor: ano, DirectX mám aktualizovaný.
Tak a odpověď je zde ( překlad snad není nutný ):
Sehr geehrter Herr xxxx,
Diese Software ist nicht für Windows 7 frei gegeben.
die Mindestvoraussetzungen stehen auf der Rückseite der Software,
dort steht Windows XP und Win 2000.
Es gibt kein Patch für Win 7 von den Entwicklern.
Die Firma Astragon tritt als Publisher und Vertriebsunternehmen auf, aber entwickelt die angebotenen Titel nicht selbst.
Mit freundlichen Grüßen
Ihr Support Team
Ursula Link
BLaktiv – Link
Support und Service
Hölterhoferstr. 26
42477 Radevormwald
- jinými slovy, mám smůlu :-(
Sehr geehrter Herr xxxx,
Diese Software ist nicht für Windows 7 frei gegeben.
die Mindestvoraussetzungen stehen auf der Rückseite der Software,
dort steht Windows XP und Win 2000.
Es gibt kein Patch für Win 7 von den Entwicklern.
Die Firma Astragon tritt als Publisher und Vertriebsunternehmen auf, aber entwickelt die angebotenen Titel nicht selbst.
Mit freundlichen Grüßen
Ihr Support Team
Ursula Link
BLaktiv – Link
Support und Service
Hölterhoferstr. 26
42477 Radevormwald
- jinými slovy, mám smůlu :-(