Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 46

Téma: 2x A-Data 1Gb DDRII 667MHz Problémy

  1. #31
    Nováček Avatar uživatele YouAreEmpty
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Advanced/chipset configuration/memory/sdram frequency nastav 333

    Mas tam Auto nebo 333 ? Flexibility option enable? DramCAS manual?

    Obrazky ti nejdou upnout proto,ze jsou v *bmp a jsou moc velky. Priste je ukladej v JPEG, pak to pujde
    Nastaveno na 333m flex. opt. enable,
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: memory-2992.JPG 
Zobrazení: 72 
Velikost: 32.3 KB 
ID: 20594  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od YouAreEmpty Zobrazit příspěvek
    Je to nastaveno(od koupi) ale pořád my to v cpu-z ukazuje 1:1.
    V tom případě zkus změnit Flexibility Option na Disabled.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček Avatar uživatele YouAreEmpty
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    V tom případě zkus změnit Flexibility Option na Disabled.
    Ok, zachvíli jsem zpět
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček Avatar uživatele YouAreEmpty
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    23

    No tak že to celý něak skolabovalo, ale restart c-mos, reinstal os a výsledek.
    Děkuji pánové za vaší trpělivost a vaše nervy se mnou(vím to se sebou nevydržím ), stačilo pouze dát flexibility option na disabled (moje chyba vždy jsem nastavoval na enabled). Opravdu díky
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: memory-2992.JPG 
Zobrazení: 85 
Velikost: 32.9 KB 
ID: 20595  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    A teď ještě pomocí GoldMemory důkladně prověřit stabilitu nastavených parametrů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Takze nejspise jsou pameti OK, akorat byly spatne nastaveny.... odpada ti reklamace. Dej pak vedet jak dopad test....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček Avatar uživatele YouAreEmpty
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    23

    Hm, tak včera večer dva samovolné restarty, po zákazu restartu BSOD. Pokuď změním voltáž na high nespustí se ani ůvodní obrazovka windows(jak běhá proužek), při středním(medium) se restartuje při startu systému(někdy BSOD). Takže musím nechat na auto. Je taky možný že je to zdrojem (je slabý). Dnes večer to zase projedu přes GM a uvidím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Hmm.

    Flexibility Option vrať na Disabled. Vše ostatní na Auto. Otestuj moduly pomocí GM po jednom. Pokud i tak budou chyby, jsou buď vadné, nebo nekompatibilní.

    Možná by pomohl neoficiální BIOS. Ale to je na vlastní riziko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček Avatar uživatele YouAreEmpty
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    23

    Reklamace pamětí probéhla v pořádku, ty mi vrátili že prý jsou bez problémů. I když my to pořád hází BSOD. Teď mi to ale ukazuje jenom dva soubory ATI3duag.dll a RLtHD.*(což je asi asi zvukovka). Pátral jsem na internetu a vypadá to že je to ovladači GPU(žádný BSOD když osadím DDR-divný??), problém je že jsem skoušel plno ovladačů- vše se stejným cílem BSOD. Skoušel jsem se řídit podle návodu(viz. dole), a nic. GoldMemory už nevykazuje chyby(zajimavé, předtím ukazoval). Potom tedy vyzkoušet nový bios(mám 2.20, tedy poslední, potom už je akorát neoficiálni 2.20a), a toho se bojím.

    http://www.ngohq.com/graphic-cards/1...-death-et.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,250

    Uploaduj složku C:/Windows/Minidump
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček Avatar uživatele YouAreEmpty
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    23

    Celá složka.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček Avatar uživatele YouAreEmpty
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    23

    V tomhle se nevyznam.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Prošel jsem poslední tři dumpy, a všechny jsou poškozeny. Opravdu prochází GoldMemory bez chyb?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček Avatar uživatele YouAreEmpty
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    23

    Prochází bez chyb. Jakmile mi to hodí BSOD nenechávám dojet výpis pamětí a restartuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,250

    Opiš/vyfoť zobrazené BSOD, pokud se počítač automaticky restartuje zruš automatické restarty
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problémy s PC (HW/SW): Smazaná data
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 20-06-2009, 12:47
  2. Problémy s PC (HW/SW): Paměti A-Data a Deska Gigabyte
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-11-2008, 19:13
  3. DDR2: A-Data Viesta EE 2x2GB 800+ problemy
    Od f3rd@ v sekci Operační paměti
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-04-2008, 10:56