Výměna
Není to takový problém jako spíš dotaz..
Mám sestavu:
CPU: Intel Pentium D 915 (2,8 Ghz- FSB 200 Mhz, násobitel 14)
Základní deska: ASUS P5B SE
RAMky: 2 GB DDR2 266(533) Mhz
Grafika: nVidia Geforce 9500 GT (512 MB)
No a vzhledem k tomu, že občas když se naskytne příležitost, tak si počítač vylepším, obykle jednu komponentu (kromě jednou, kdy jsem vyměňoval celou základní desku, procák a ramky, jen grafárna zůstala (taky je už vyměněná, byla to Geforce 7200 GS- pěknej šmejd))
No a tak bych se chtěl zeptat, jakou komponentu bych měl vyměnit dále? (berte to tak, že chci výkonný počítač, ale za rozumnou cenu..)
Mám sestavu:
CPU: Intel Pentium D 915 (2,8 Ghz- FSB 200 Mhz, násobitel 14)
Základní deska: ASUS P5B SE
RAMky: 2 GB DDR2 266(533) Mhz
Grafika: nVidia Geforce 9500 GT (512 MB)
No a vzhledem k tomu, že občas když se naskytne příležitost, tak si počítač vylepším, obykle jednu komponentu (kromě jednou, kdy jsem vyměňoval celou základní desku, procák a ramky, jen grafárna zůstala (taky je už vyměněná, byla to Geforce 7200 GS- pěknej šmejd))
No a tak bych se chtěl zeptat, jakou komponentu bych měl vyměnit dále? (berte to tak, že chci výkonný počítač, ale za rozumnou cenu..)
No, vykonny pocitac z tohoto neudelas ani kdyby si se rozkrajel...... Nicmene, trochu bych natocil procesor 3.5Ghz by mohl rozdejchat ( tady hodne zalezi jaky to byl stepping ) a zcela jiste vymenil grafickou kartu.
Nepises vsak jaky je financni limit, na co to ma slouzit.
Tez nepises jaky mas monitor a rozliseni, jaky mas zdroj......
Kdyby to bylo C2D nebo novejsi, tak se to vyplati, takto pouze bazarove......
Spis bych nasetril na komplet novy vnitrek.
Nepises vsak jaky je financni limit, na co to ma slouzit.
Tez nepises jaky mas monitor a rozliseni, jaky mas zdroj......
Kdyby to bylo C2D nebo novejsi, tak se to vyplati, takto pouze bazarove......
Spis bych nasetril na komplet novy vnitrek.