Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: Zapnem PC huci toci a nic viac

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    pokud má procesor omleté hrany, to to může být příčinou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    Citace Původně odesláno od boboco
    pokud má procesor omleté hrany, to to může být příčinou...

    v tomhle případě to nebude ono, procáky byly oba bez jediný šmouhy,...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Citace Původně odesláno od Hunter551
    Problem vyrieseny!!!!!! Bolo to biosom. Flashol som ho a konecne ide jak ma Dakujem vsetkym. THX
    Tak gratulace Zajímalo by mě co s tím kompem mohlo asi být (potazmo teda spis s Biosem)? Pokud byla deska nová, rovnou z obchodu...

    BTW: Jen tak pro zajímavost, jak jsi nakonec poresil ten systém? Jel jsi z CD nebo z toho flashe?

    boboco: Čím myslíš, že je způsobeno, že CPU dělají toto, když mají omleté hrany? Takhle na okraji by nemely byt ani integrovany soucastky ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    nevím, můžou tam už být začátky nějakých obvodů, těžko říct. Někdy ale pomohlo zakápnutí postižených míst elektrovodivým lakem. Kolikrát se i probralo jinak mrtvý CPU.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    u me vyreseno bylo to povolenym chladicem na cpu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    27

    Bios som flashol priamo z windowsu cez nejaku utilitu uz ani neviem ako sa volala one klick update myslim, alebo take daco.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Citace Původně odesláno od Hunter551
    Bios som flashol priamo z windowsu cez nejaku utilitu uz ani neviem ako sa volala one klick update myslim, alebo take daco.
    Zajímavé, že ani v Abitu nepsali, že tuhle možnost poskytují... Nebo jsem to teda aspoň nenašel...
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Diagnostika: Stale huci Disk WD10EZEX
    Od pisty v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-08-2014, 18:13
  2. hp G72 - zamrzne a huci
    Od 88_johny v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-11-2013, 15:53
  3. Ventilátory: Intake fan: 120mm alebo viac?
    Od Luki.R33 v sekci Chlazení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:44
  4. pc nenabootuje...vetracky se toci ale nic jineho
    Od -=Forrest=- v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-04-2008, 21:39
  5. nenabehne pc - jen se toci vetraky
    Od tomas.f1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-01-2008, 17:29