Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Hry sa nezobrazuju na celu obrazovku

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    50

    ahojte

    brat si kupil novy book a dnes som mu tam nahadzoval dake hry (sice len starsie carbon a fifa 02, novsie som este neskusal ale aj tak by asi nesli) zapnem jednu alebo druhu hru a nejdu na celu obrazovku zlava aj zprava cierne pasy.rozlisenie toho booku je 1366x768, catalysty od ati som prehrabal hore dole a vsetko ok vsade je nastavena cela obrazovka.pozrel som dake pripady na nete a pisali tam, ze to bude tym ze tieto starie hry este nepodporuju pomer 16:9 resp. 16:10, ale to je blbost lebo na externom monitore idu tie hry na celu obrazovku tak fakt uz neviem ....

    // este som zabudol dodat, ze v hre nejde nastavit vacsie rozlisenie ako 1024x768 ale na externom lcd ide aj viac.

    dakujem za odpovede
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,112

    Citace Původně odesláno od basti
    pozrel som dake pripady na nete a pisali tam, ze to bude tym ze tieto starie hry este nepodporuju pomer 16:9 resp. 16:10, ale to je blbost lebo na externom monitore idu tie hry na celu obrazovku tak fakt uz neviem ....
    A pozeral si sa na tomto fore? Odpovedi 13 a 14 mi prijdou jako reseni...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    50

    na tomto fore som nepozeral to je pravda, ale aj tak nic nove, lebo mam to tak nastavene v catalystoch ako sa tam pise a aj napriek tomu stale su pasiky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Je fajn, že nevíme, o jaký notebook se jedná, ale budiž...

    Tohle jsi zkoušel? http://notebookblog.cz/technika/navo...-grafikou-ati/
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    50

    hm tak toto je zaujimave dik vecer alebo zajtra skusim podla toho navodu, lebo aj ja som klikal na tu sipku co je hore

    btw jedna sa to Sony VAIO VPCEB3E1E/WI.CEZ
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Pak ten postup musí zabrat - nové Catalysty u nových Radeonů to tak prostě mají. Je to poměrně hloupé a dalo mi dost práce to vymyslet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    50

    tak klobuk dole pred tebou, lebo mna by to fakt nenapadlo a bolo to aj tak pekne schovane dik moc problem vyrieseny
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Windows 7: cmd.exe samostatně přes celou obrazovku
    Od ketivab v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2014, 16:26
  2. Nhl 09 na celou obrazovku
    Od First v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-02-2013, 13:22
  3. Problémy s PC (HW/SW): Problem s obrazovku
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-05-2010, 10:25
  4. LCD: Svislý pruh přes obrazovku
    Od pavel1980 v sekci Monitory
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-02-2010, 13:29
  5. Uz mam skoro celu zostavu, pomozte mi to ukoncit
    Od Maxxes v sekci PC - archiv
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 13-08-2008, 01:11