Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Po startu pc se neobjeví obraz

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    28

    Dobrý den, když zapnu PC tak se neobjeví obraz. Po startu pc začne pípat. Signál je: dlouhé pípnutí, krátke pípnuti, krátke pípnutí, krátké pípnutí, jednu sekundu nic a potom je ještě jedno krátké pípnutí. Na internetu jsem hledal a našel, že by to mohl být procesor, tak se raději ptám tady.

    Děkuji za odpověd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Problém s grafickou kartou - skontroluj osadenie v slote, zapojenie prípadného prídavného napájania ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Problém s grafickou kartou - skontroluj osadenie v slote, zapojenie prípadného prídavného napájania ....
    Zkontrolováno a furt nic, grafiku jsem zkusil na jiném pc a jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    524

    Pokud jsi našel na netu info, že by ,,mohlo,, jít o procesor, je v patici domáčknutý?( ale to by předpokládalo, že jsi ho v poslední době rozebíral ..... )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Konkretizuj použitý hw - doska, grafika a zdroj (značka a watáž)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Konkretizuj použitý hw - doska, grafika a zdroj (značka a watáž)
    MB: Asus M2N - nForce 430
    GPU: Nvidia Geforce
    Ram: 2x2 GB
    CPU: AMD Athlon X2 5000
    HDD WD 500 GB Sata
    Zdroj Saesonic SS 500 ET
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od pepos01 Zobrazit příspěvek
    Pokud jsi našel na netu info, že by ,,mohlo,, jít o procesor, je v patici domáčknutý?( ale to by předpokládalo, že jsi ho v poslední době rozebíral ..... )
    Ano rozebíral, kamarád mi dal pc, že mu nejde. Byla vadná deska a dnes ji vrátili z reklamace. Takže jsem tam cpu dával znova, ale to jsem taky zkontroloval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    aha ...takže je to AMI bios - tam znamená 1long, 3short beep - Memory test failure

    Kontrola ramiek, reset/clear cmos biosu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    aha ...takže je to AMI bios - tam znamená 1long, 3short beep - Memory test failure

    Kontrola ramiek, reset/clear cmos biosu
    Ramky jsem zkusil a bios resetnul. Ted to vydává: jeden dlouhý, 3x krátký, pausa a 2x krátký.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Takže to isté plus Memory parity error .... Kvôli čomu bola doska reklamovaná?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Takže to isté plus Memory parity error .... Kvôli čomu bola doska reklamovaná?
    No vyzkoušeli jsme všechny komponenty na mým PC a vše šlo, krom základní desky tak ji dal reklamovat, dnes ji donesl a řekli mu, že flashovali bios.
    Edit: Tohle je přesně v protokolu: Upgrade(flash bios /drivers/fmw)

    Dá se stím něco dělat?
    Naposledy upraveno uživatelem ondrah: 24-02-2011 v 20:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    -skontroloval by som ešte raz osadenie procesora, nožičky procesora ..... prídavný 4-pin zo zdroja ...

    -vyskúšať iné ramky ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    -skontroloval by som ešte raz osadenie procesora, nožičky procesora ..... prídavný 4-pin zo zdroja ...

    -vyskúšať iné ramky ....
    Všechno odzkoušeno a nic. Ramky taky jdou. Úbec nevím čím by to mohlo být ještě. Snad není ta základní deska špatná.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. PC při startu nenestartuje
    Od jardamira v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-06-2013, 08:23
  2. HP DV6700 po startu se zobrazuje obraz 6x
    Od toma_t v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 23:58
  3. Windows 7: BOSD pri startu PC
    Od HFX9 v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-09-2009, 15:42
  4. Zamrzávání PC při startu
    Od matt963 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-08-2009, 13:11
  5. Leadteck 8800GT 512MB, po startu win nenabehne obraz
    Od Kupker v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 24-12-2008, 14:43