Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: SP1 X64 nelze nainstalovat

  1. #1
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Marne se pokousim nainstalovat SP1 na x64 W7, vzdycky skonci nic nerikajici chybou 0x800f0826. Takhle chyba znaci jen obecne selhani WU.

    Uz jsem zkousel vse od ocisty disku, ovladacu, registru, odinstalace nekterych zaplat, odinstalace antiviru a firewallu, prepnuti sluzeb na automaticke spousteni a nekolik dalsich veci, ale vysledek zadny.

    Delam to hlavne kvuli moznosti ocistit system od instalacnich zdroju jednotlivych aktualizaci atp po SP1. Nemusite mi tu psat plky typu ze je to zbytecny atp.

    OS je legalni, aktivovany, od MS mi prisla jen automaticka odpoved.

    V logu je vse OK, jen u jednoho balicku na zacatku je chyba interniho otevreni, ale pak to jede dal a zacne se vracet az po restartu po 1% ale k tomu casu neni v logu nic, rovnou zacatek vraceni instalace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    123

    Instalace probíhá přes Windows Update, respektive byla tam tato aktualizace nabídnuta?

    http://windows.microsoft.com/cs-CZ/w...ice-pack-1-sp1
    Pokud máte potíže se získáním aktualizace Service Pack z webu služby Windows Update, můžete si stáhnout balíček instalace aktualizace SP1 ze služby Stažení softwaru společnosti Microsoft a nainstalovat aktualizaci SP1 ručně.
    Zkusil by jsem aktualizaci napřed stáhnout a uložit, zkontrolovat velikost a potom přejít k instalaci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Vyplývá z mého dotazu ze jsem uplny de*il?? Je snad jasne ze kdyz uz se stouram v logu instalace tak mam instalacni balicek a nezkousim to pouze pres windows update.

    Samozrejme jsem pouzil take pomocny balicek pro overeni kompatibility a pripravu na instalaci. A taky mam KBXXX902 nutny pro instalaci novych aktualizaci.

    Neni zadny antivir, zamerne jsem se ho kvuli instalaci zbavil, zadne sluzby ani procesy tretich stran, registr vycisten a optimalizovan, sluzby v defalni konfiguraci spousteni. Zadna virova infekce.

    Jediny do ceho se mi nechce je odinstalace predchozich aktualizaci, protoze by to nemelo byt nutne.
    Naposledy upraveno uživatelem |Mio|: 05-03-2011 v 10:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    5

    mam stejný problém, nikdo zatím nepřišel na závadu, řeší to jedině reinstalace Win, což rozhodně nehodlám těd dělat !
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Po použití Driver Sweeper môže dochádzať k problému s inštaláciou SP1.
    http://social.technet.microsoft.com/...9-9c0eb3d908f2
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    5

    ten sem nikdy nepoužil, ale ATI kartu mám
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Tak jsem se dostal az k pokusu nabootovat z DVD SP1 a pouzit UPGRADE a na truc mi to vyhodilo hlasku at pre WU nejprve nainstaluju SP1.

    Podeziram ze pricinou jsou nainstalovany hotfixy s vyssim buildem, jenze to jsoz zrovna aktualizace ktere nelze odebrat.

    Driver sweeper jsem asi i pouzil, ale davno a ani odinstalace veskereho softwaru ATI a rucni nekolikahodinove cisteni registu problem nevyresilo.

    Co me stve nejvic je ze v logu neni zadna chyba, nekdy se tam objevi SPI, ale to jen kdyz zapomenu vypnout antivir.


    Takze to asi vzdavam, SP1 nebude dokud to bezi stabilne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Obligátní sfc /scannow před instalací SP1 jsi zkoušel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    JJ, jeste pred odinstalaci hotfixu, bohuzel ve W7 uz nema tendenci prepisovat nove soubory z hotfixu puvodnimi. Jinak sfc naslo chyby v obladacich ATI ktere nedokazalo opravit, ale pri odinstalaci softu od ATI/AMD se to vse vycistilo.

    EDIT: Konkretne soubory registrovane pres atiilhag.inf

    edit2: Koukam a po odinstalaci tam ty soubory stale chybi, takze to bude pricina a tohle by melo byt reseni: http://forum.phyxion.net/viewtopic.php?id=17
    Naposledy upraveno uživatelem |Mio|: 10-03-2011 v 08:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Můžu poprosit někoho o následující soubory z W7 x64 CZ JESTE BEZ SP

    "ativvpxx.vp""ativpkxx.vp" "ativokxx.vp" "atidxx64.dll" "atidxx32.dll" "ativcaxx.vp" "ativdkxx.vp" "atikmdag.sys" "atiumdva.dll" "atiumdva.cap" "atiumdag.dll" "atiumd64.dll" "atiumd6a.dll" "atiumd6a.cap" "ativcaxx.cpa" "amdpcom64.dll" "amdpcom32.dll" "ativvpxx.vp" "ativpkxx.vp" "ativokxx.vp" "atidxx64.dll" "atidxx32.dll" "ativcaxx.vp" "ativdkxx.vp""atikmdag.sys" "atiumdva.dll""atiumdva.cap" "atiumdag.dll""atiumd64.dll" "atiumd6a.dll" "atiumd6a.cap" "ativcaxx.cpa" "amdpcom64.dll" "amdpcom32.dll"
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    tie súbory by mali byť súčasťou ovládačov

    ale čo sa týka atiilhag.inf, tak čítal si môj predošlý odkaz? aj keď si nepoužil Driver Sweeper, tak vyskúšaj to riešenie
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Pokud myslis tu variantu s inplace upgrade tak ta nefunguje, SP1 jedna mi napise ze nelze abych nejprve nainstalovat SP1 pres WU, kdyz pouziju origo medium tak skonci chybou ze je nainstalovana novejsi verze nez na mediu. Takze se zachovanim aplikaci a dat se pocitat neda.

    A nefunguje bohuzel ani obnoveni vyse uvedenych souboru, protoze se mi podarilo najit vlastni zalohu a obnovit ji a presto ze sfc jiz nenajde zadny problem, smazal jsem vsechny cache WU atp a presto nejde SP1 nainstalovat.

    Prekvapive stejny problem se stejnym cislem chyby, takze hlavni pricinou nejsou vycistene ovladace amd ale neco jineho.
    Naposledy upraveno uživatelem |Mio|: 12-03-2011 v 14:25
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    5

    Tak co tedy mam udělat, ten program Drive Sweeper mam stáhlej, ale win7 mam čekou verzi a na foru je jen pro ostatní jazyky ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Pouzij anglickej, EU.

    V ceske verzi jsou eng varianty tech souboru.

    A kdyz to obnovis a stale by to neslo tak ty soubory rucne nakopiruj i do obou slozek ve winsxs ktere maji v nazvu atiilhag.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    5

    no ale když v tom sweepru zvolim backup tak se mi nezobrazí žádný položky, eset sem vypnul ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows XP: nelze nainstalovat
    Od dakty v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-08-2009, 22:43
  2. Nelze nainstalovat Os
    Od Avoš v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 07-07-2009, 23:56
  3. Windows 9x: Nelze nainstalovat skype
    Od Figa v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-02-2009, 09:52
  4. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 21-09-2008, 11:34
  5. Problém s HDD - nelze nainstalovat OS
    Od Namelessone v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 07-04-2007, 08:40