Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: lg flatron W2252TQ

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    Zdravím... Mohli by jste mi prosím poradit kde sehnat ovladače na monitor lg flatron W2252TQ?? Hledal jsem všude i na google i na LG stránkach a nic... Předem dekuji za rady...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Ovladače na monitor? Na co to je potřeba?
    Radši napiš jaký máš operační systém a jaký máš s počítačem problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    mam napojený notas na Monitor a obraz je rozmazaný..... Tak jsi myslim že ovladače monitoru by to mohly zpravit... V nastaveni je totiž nastavený "Obecný monitor PnP"
    Tak prave nevim co s tim...

    os Vista bussines 32x a grafický adapter GMA-4500M
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Citace Původně odesláno od Celofan Zobrazit příspěvek
    Hledal jsem všude i na google i na LG stránkach a nic...
    Ale no tak, čtvrtý (reklamu nepočítám) odkaz na dotaz "W2252TQ driver" na Googlu vede kam?


    //A k tomu rozmazání - že to máš propojené analogově?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Pokud je obraz rozmazaný, tak pravděpodobně je špatně nastavený monitor v notebooku. Především je nutné nastavit rozlišení nativní monitoru, v tomto případě 1680 x 1050. Natavuje se to na Vistách myslím kliknutím pravým tlačítkem myši kdekoliv na plochu -> vlastnosti -> Nastavení. Druhou možností je rušení kabelu (pokud se nejedná o DVI/HDMI). To že se monitor hlásí jako PnP (plug and Play) je normální.

    @Mee: Nemyslíš doufám nepoužitelnou stránku driver.wareseeker.com. Nic jiného mi to nenašlo. Ale já nikdy ovladače monitoru neinstaluju, jenom u některých monitorů speciální software. Třeba doma na Eizo mám soft na automatické přepínání režimu podle spuštěného programu.
    Naposledy upraveno uživatelem NHKG: 01-03-2011 v 14:02
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Citace Původně odesláno od NHKG Zobrazit příspěvek
    @Mee: Nemyslíš doufám nepoužitelnou stránku driver.wareseeker.com. Nic jiného mi to nenašlo.
    Mně to hodí support LG, kde v tabu "Drivers & Software" je onen hledaný driver. Asi mám lepší Google.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    Zdar chlapy... problem vyřešen pomocí kabelu HDMI na DVI :-)

    Jinak dík za rady :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. LCD: LG W2252TQ x W2252TE
    Od benik.martin v sekci Monitory
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 31-01-2009, 12:18
  2. LCD: Lg lcd 22" w2252tq-wf
    Od Huvatek v sekci Monitory
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 00:25
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-07-2008, 22:50
  4. LCD: Monitor LCD LG Flatron W2252TQ
    Od 1chlap v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-07-2008, 21:19