Rozdíl mezi LG H42 a H44
Jaký je rozdíl mezi těmito vypalovačkami,kromě toho že 42 umí scribe.
44 zase scribe neumí ale má podporu wisty
44 zase scribe neumí ale má podporu wisty
Podpora vist se da resit flashnutim novejsiho firmwaru (tedy H42N >>> H44N), ale osobne jsem nezkousel. Zkousel jsem instalovat visty z H30N (firmware 1.0 - bez podpory vist) a nainstalovaly se uplne v pohode. Mozna ze se firmware vztahuje napr. na nerozpoznani pri pridani mechaniky do jiz nainstalovaneho systemu. H42N by mela mit MediaCodeSpeedEdit coz H44N nema.
Pokud jsou fyzicky shodné, tak je rozdíl opravdu jen ve Firmware. Hlavně u NECů se proto dřív s oblibou CrossFlashovalo, čili třeba z NDA-3550 se udělalo NDA-4550 s podporou LabelFlash. [SIZE="1"]Bohužel u mě to nevyšlo, resp. hlásí se jako 4550, ale LF nejde :([/SIZE]
Doporučuji se po něčem takovém podívat, pokud to jde, je to odzkoušeno a je na to FW, tak si můžeš koupit nižší model a udělat si z něj vyšší :)
ADD// oj, sakra, já si též nevšim data :confused::runaway
Doporučuji se po něčem takovém podívat, pokud to jde, je to odzkoušeno a je na to FW, tak si můžeš koupit nižší model a udělat si z něj vyšší :)
ADD// oj, sakra, já si též nevšim data :confused::runaway
[QUOTE=Richmond;141576]Podpora vist se da resit flashnutim novejsiho firmwaru.[/QUOTE]
Má smysl oživovat přes rok starý dotaz?!
Podporu ve Windows Vista mají samozřejmě obě mechaniky, anebo snad Windows Vista nepodporují ATAPI?
[QUOTE=Pavel Boček;141581]Pokud jsou fyzicky shodné, tak je rozdíl opravdu jen ve Firmware… Doporučuji se po něčem takovém podívat, pokud to jde, je to odzkoušeno a je na to FW, tak si můžeš koupit nižší model a udělat si z něj vyšší :)[/QUOTE]
Já bych doporučil koupit model levnější. ;-) Jediný rozdíl mezi nimi je ve verzi přibaleného vypalovacího software.
Má smysl oživovat přes rok starý dotaz?!
Podporu ve Windows Vista mají samozřejmě obě mechaniky, anebo snad Windows Vista nepodporují ATAPI?
[QUOTE=Pavel Boček;141581]Pokud jsou fyzicky shodné, tak je rozdíl opravdu jen ve Firmware… Doporučuji se po něčem takovém podívat, pokud to jde, je to odzkoušeno a je na to FW, tak si můžeš koupit nižší model a udělat si z něj vyšší :)[/QUOTE]
Já bych doporučil koupit model levnější. ;-) Jediný rozdíl mezi nimi je ve verzi přibaleného vypalovacího software.