Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: nejdou nahrát ani vymazat data na flashce

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    19

    ok. a jakym způsobem mam vytvorit partition?

    tyto problemy resim na notebooku (ma 32bit) od te doby, co mi byla nainstalovana windows 7, je to takove zpomalene. prubezne jsem si psala, co mi treba vyjelo za varovani-
    namátkou:
    - "Stránka nereaguje - Google Chrome, Twitter" - vsechno se jakoby zmrazi a treba se to rozjede po 10 minutach
    - "Skript na této stránce je buď zaneprázdněn nebo přestal pracovat"
    - "Microsoft Windows: Ukončete programy, abyste zabránili ztrátě informací. V počítači není k dispozici dostatek paměti. Uložte soubory a ukončete tyto programy: Burning Studio, Google Chrome"
    - "Následující plagin nereaguje: JAVA (TM) Platform SE 6 U 23. Přejete si jej zastavit?"
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    19

    a ted je teda nejcastejsi hlaska: o tom selhani plugin shockwave flash
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Tak je to jasne.1GB je setsakra malo pro svizny chod W7 ( hlavne kdyz delas vic veci).... Pak system neustale hloda data z/na disk, je vsechno zpomaleny.....
    Mas zapnuty Swap disku?

    Partition vytvoris pomoci spravce disku, jak ti radili hned v druhym prispevku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    19

    jsem ve spravci pocitace, sprava disků - je tam ta flashka, ale nevim, jak udelat tu partition. kdyz kliknu pravym tlacitkem, tak mi to nabizi formatovani, zmenit písmeno jednotky a cestu,..

    takze co se tyce te RAM, tak se musi dokoupit, aby mi to celý pořád nespadávalo,?? kolika GB nejlepe?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    19

    jo a ten swap disku - to najdu kde?:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    zensky

    Tento pocitac/pravej knofl-Spravovat/uloziste/sprava disku/najedes na Flash a dole se ti zobrazi...

    Jestli tam ted mas 1GB staci koupit 1GB a budes mit 2GB. V pripade, ze mas 2x512MB doporucuju koupit 2x1GB.
    Nevim, co mas za notas, ani jake pameti,musis dat info...

    SWAP - ovladaci panely/system a zabezpeceni/system/upresnit nastaveni systemu/upresnit/vykon/nastaveni/upresnit/virtualni pamet..... Kolik tam mas?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    19

    no jo - nemame k tomu buňky. ale po takovymhle popisu se mi to zjistovalo jedna basen :-DD

    takze swap 1149 MB
    info k pocitaci - procesor: AMD (Turion(tm) 64 Mobile Technology MK-36, 2,00 GHz
    nainstalovana pamet (RAM): 1,00 GB (pouzitelne 766 MB)
    32 bitovy operacni system
    Windows 7 Home Premium
    sprava disku - informace o flashce se mi dole zobrazila - 7,53 GB FAT32 V pořádku (Primární oddíl) - co s tím dál? dala jsem formatovani - chvili se to formatovalo - pak vyjel spravce virtual.disků - Operace formatovani se nezdarila.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    19

    je-li nutne - notebook Acer Aspire 5100
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Tam by bylo fajn, kdybys napsala presnou specifikaci rady 5100. Je to na ty nalepce na notasu zezhora ( pokud ji uz nekdo nesundal) nebo zespoda.....
    Takhle nevim jestli tam sou 533 nebo 667 ani jestli jedna nebo dve RAM, ale asi tam budou 2x512MB moduly......

    Pripadne detail o pametech pomoci programu CPU-z

    Taky tam zalezi, jestli jsou komponenty v poradku jako HDD, ci RAM.
    Ad flash:
    Zkus dat odebrat odil.....pak vytvorit odil a naformatovat( rychle formatovani) pokud to nepujde, obavam se, ze je flash kaput


    Priklad pro koupi RAM je zde
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 05-03-2011 v 23:12
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    19

    udaje:
    Aspire 5101 AWLMi (napsano dole, jinak u obrazovky je 5100)
    - Amd Turion 64 Mobile Technology MK-36 (2.0 HGz, 512 KB L3 Cache
    - 15,4 LCD
    - Up to 256 MB ATI Radeon xpress 1100 Hyper Memory
    - 120 GB HDD
    - 1 GB DDR 2
    - Model: No: BL 51

    - tak s flashkou je amen, ptz mi tam moznost odstranit svazek oznacit nejde. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    no a nemáš na té flashce nějaký lock ? .. mně se to taky stalo, že jsem si dal na flashce ani nevím jak lock a pak s tím nešlo nic dělat
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Hmm pokud po tom low-level formátu tam ta partition zůstala, tak zřejmě neproběhnul správně (protože pak by tam partition už být neměla). Předpokládám že ty původní soubory tam pořád jsou a jsou stále čitelný? (což je vlastně špatně, protože už by tam být neměly)

    Zkusil bych ještě ten MPtool z následujícího linku: http://www.ocztechnologyforum.com/wi..._drives#Diesel (nebo přímý link ke stažení: http://www.ocztechnologyforum.com/st...sel/diesel.zip), spustit Run This.exe, zkontrolovat jestli je dole v okně správný písmeno jednotky (a nemít v PC žádný jiný flash, protože zřejmě všechno přemaže) a stisknout Start - pokud skončí zelený tak je ok, pokud červený tak je zřejmě definitivně vadná - detaily tlačítkem Result (možno zkusit pro jistotu i na jiném PC; zkusit raději vícekrát, v návodu píšou že napoprvý se to nemusí povést ale napodruhý už většinou jo).


    Ale podobné problémy má vícero uživatelů (http://www.ocztechnologyforum.com/fo...-MPTools-fails) takže pokud je ještě v záruce, neváhal bych s reklamací.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    19

    Darkhunter - o zadnym locku na flashce nevim. kde bych to pripadne zjistila??

    Dojigirl - tak jsem spustila ten program pres run this.exe, ale napsalo mi to: "Cannot get computer name, Program will exit"

    a ano soubory jsou porad ctitelne...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. jak nejrychleji vymazat hdd na prodej
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-04-2013, 13:52
  2. problémy s odstraněním dat na flashce
    Od lucka87 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-03-2011, 14:35
  3. Nejde vymazat soubor s 0 velikosti
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-01-2010, 19:22
  4. Můžu vymazat za chodu CMOS?
    Od kirby16 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 21-01-2009, 18:31
  5. Jak nahrat firmware do dwl 650+?
    Od vohary v sekci Sítě
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 03:09