Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: nejdou nahrát ani vymazat data na flashce

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    19

    Zdravim.
    Mám problem s flashkou. Nejde mi z ni nic smazat nebo na ni nahrat. Jedná se o Diesel, 8 GB z toho volnych 599 MB. Zkousela jsem ji projet antivirem, zadny problem to nehlasi. driv mi z ni normalne vse nahravat a mazat slo.
    Kdyz to dam mazat, tak se objeví tato zpráva: "Odstranění souboru brání neočekávaná chyba. Pokud bude stále docházet k této chybě, můžete vyhledat řešení tohoto problému pomocí kódu chyby. Chyba 0x8007045D: Žádost nebylo možno provést z důvodu chyby zařízení I/O."
    Casto to musim zavrit pres spravce uloh nebo uplne restartovat.

    Děkuju za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Každopádně ozálohovat data (pokud jsou tam nějaký data který nejsou jinde), je možný že odchází.

    Pak možno zkusit přeformátovat (Tento počítač, 2. tlač. na flash jednotku, zvolit Naformátovat). Pokud budou ještě chyby i při formátu, možno ještě zkusit smazat partition a vytvořit novou ve správci disků.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    19

    když dám zalohovat tu flaskou, klikam na vytvorit bitovou kopii systemu, ale pak mi vyjede tabulka, ze zalohu na pevny disk nelze udelat, protoze neni formatovana systemem soborů NTFS.
    Co s tim dělat dál?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Přímo zkopírovat (přetažením v průzkumníku) všechny soubory do nějakýho adresáře na disku (není potřeba to dělat přes zálohovací program).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    19

    tak jsem zalohu provedla a dala formatovat , informovalo me to, ze se smazou vsechny soubory, dala jsem spustit a napsalo mi to - "system windows nemohl dokoncit formatovani"...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    A napsalo to hned anebo až po chvíli? Resp. původní soubory tam ještě jsou (nedošlo vůbec k formátování) anebo už ne (bylo částečně přeformátováno)?

    Ve Správci disků (2. tlač. na Tento počítač/Spravovat, Správa disků) lze odebrat partition z USB a vytvořit novou anebo nelze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    19

    ohledne formatovani mi to napsalo hned, ze to nejde. vsechny slozky zůstaly na flashce, nic se nesmazalo...
    u te spravy pocitace - sprava disků, nevim, co konkretne myslite...Flash disk (I se tam normalne zobrazil, u stavu je napsano, ze "v pořádku (primární oddil), ovsem formatovat to stale nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Klikni pravým tlačítkom myši na diskový oddiel flash disku a daj zmazať partíciu / oddiel. Potom ho vytvor znovu a sformátuj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    19

    po kliknuti pravym tlacitkem, mi tam vyjede "odstranit svazek"... (jestli je to, o cem jste mi psal), ale na to se neda kliknout, stejne tak se neda kliknout na rozsirit, zmensit svazek..

    je to zvlastní, ze jsem s tou flashkou nikdy zadny problem nemela, az pred dvema tydny, kdy jsem chtela smazat slozku s fotkama.dve slozky se pritom smazaly, ale pak to zacalo blbout. nemohlo se nejak zapnout ochrana proti mazani?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    No, vypadá to nic moc ... na druhou stranu číst z ní jde což je taky divný.

    Poslední možnost zkusit kompletní přemaz pomocí tohoto nástroje http://hddguru.com/software/2006.04....l-Format-Tool/

    anebo nástrojem MPtool přímo od OCZ http://www.ocztechnologyforum.com/wi.../Diesel_drives (vyhledat verzi pro Diesel).

    Ale dát dvojnásobný pozor co skutečně maže aby sis nevymazala disky v PC (obnova pak už není možná!)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    19

    udelala jsem kompletni premaz pres http://hddguru.com/software/2006.04....l-Format-Tool/
    v průbehu mi to psalo toto _format error occured at offset 8,07...

    a na zaver: vyjelo toto: "Low-level format is done. you will have to create partitions and format this drive" - tu druhou cast vety nevim, jak presne udelat.
    P.S. kdyz se podivam ted na flashku, tak kapacita po vymazu je porad stejna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    19

    muzu se jeste zeptat, co by se dalo delat s tim, ze mi nekolikrat za den spadne internet (google chrome mam jako prohlizec) s informaci , ze plugin shockwave selhal. a také se mi stává, že někdy se strasne dlouho nacitaji okna s internetovymi odkazy, zatimco na jinem pocitaci to jde bez problemu. a posledni vec, jakou minimalni pamet musi mit notebook, aby dobre slapal windows 7? diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    No a po formatu bys mela udelat novou partition pomoci spravce disku a preformatovat.

    Dela to i v jinem prohlizeci? Nainstaluj novy Shockwave ze stranek Adobe.
    Nacitani oken - dela to i v jinem prohlizeci?
    32bit 1GB/ 64bit 2GB
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    19

    - dala jsem spravce disku, a na te flashce klikla pravym tlacitkem - formatovat - po chvili vyjelo "oPERACE formatovani se nezdarila" - co s tim?
    - dnes jsem prave instalovala novy plugin z adobe, ale odpoledne mi to zase hlasilo problem + tam vyjel takovy puzzlik s informaci, ze to spadlo. (pri aplikacich na fb, youtube i jinde)
    - zdlouhave nacitani se mi deje jak na google chrome tak v mozille. neni to pravidelne, ale kdyz to nastane, tak cekam treba deset i vice minut nez se stranka nacte...
    - kdyz ve vlastnostech pocitace mam uvedene nasledujici: nainstalovana pamet (RAM): 1,00 GB(použitelne 766 MB) a windows 7 mi byl uz nainstalovan, tak z toho vyplyva, ze ta pamet RAM nedosahovala ani 1 GB, tudíž nainstalovani windows 7 nebylo dobrou volbou???
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Nechci se mylit, ale psal sem vytvorit partition a potom teprv formatovat. Kdyz neni vytvorena partition, neni co formatovat.....
    tedy cituji dle Tebe a na zaver: vyjelo toto: "Low-level format is done. you will have to create partitions and format this drive" - tu druhou cast vety nevim, jak presne udelat.

    Pada to z nejakeho konkretniho duvodu, musis dat vic informaci.....
    Koukam, ze tam mas celkem slusnej chliv. S tim nacitanim, neni mozne ze to dela internet? Kdyz das "obnovit" tak se to taky nenacte?
    Pracuje disk ( tedy blika dioda na bedne )
    Jak rikam, nevim jestli mas 32bit nebo 64bit. Klikni pravym na tento pocitac/vlastnosti a tam je napsana verze systemu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. jak nejrychleji vymazat hdd na prodej
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-04-2013, 12:52
  2. problémy s odstraněním dat na flashce
    Od lucka87 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-03-2011, 13:35
  3. Nejde vymazat soubor s 0 velikosti
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-01-2010, 18:22
  4. Můžu vymazat za chodu CMOS?
    Od kirby16 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 21-01-2009, 17:31
  5. Jak nahrat firmware do dwl 650+?
    Od vohary v sekci Sítě
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 02:09