Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: pamětové moduly

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    10

    Dobrý den mám notebook s dvěma ram 2x1giga PC5300 SO-DIMM 200pin (DDR2-667) a chtěl bych si koupit větší velikost tak 2x2giga http://interlink.tsbohemia.cz/sodimm...l5_d70384.html bylo by to vhodné.Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    406

    Ahoj

    Tak zrovna ted a v tom shopu je vidim nedostupne
    Jinak by bylo jeste pred tim dobre vedet alespon dve veci:
    1) jakej mas system - 32/64bit?
    2) budes je moct bezproblemove vymenit obe?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Doctor01 Zobrazit příspěvek
    Ahoj

    Tak zrovna ted a v tom shopu je vidim nedostupne
    Jinak by bylo jeste pred tim dobre vedet alespon dve veci:
    1) jakej mas system - 32/64bit?
    2) budes je moct bezproblemove vymenit obe?
    mám 32bit ano obě ramky se dají vyjmout
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Notas to bude starej dle pameti. To nejak nutne potrebujes o 1GB vic?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    10

    no je to kvůli hrám ne že bych je hrál pořád ale jednou za čas si zahraju no tak ale nevím jestli koupit nové ramky nebo nový hdd 320giga se 7200 otáčkama u toho co mám mám 5400 otáček
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    406

    Citace Původně odesláno od majkl04 Zobrazit příspěvek
    mám 32bit ano obě ramky se dají vyjmout
    Tzn. ze 4GB ti budou k nicemu.
    Takze bud vymen jen tu jednu nebo zmen i system.
    Jinak je samozrejme otazka, jestli tolik pameti vyuzijes,
    ale to uz je vec jina/tvoje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    10
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    10

    na značce nezáleží ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Co je to konkretne za notas, pripadne jaky je tam CPU a GPU? To dle meho nazoru zcela jiste nebude herni ntbk, takze zmenou 2GB RAM na 3GB si moc nepomuzes.....
    Kdyz uz bys je mermomoci chtel koupit, tak bych samozrejme koupil 2x2GB a pouzil 64bit system, kterej je vyuzije.

    K tomu disku, doporucoval bych radsi WD.

    To, ze ma HDD v notasu jen 5400ot je jasne, mensi spotreba. Disk by byl brzda v pripade, ze by to byl naslapnuty notas, coz neni. Takze menit disk jen kvuli otackam je IMHO blbost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    (Moje zkušenosti

    Staršímu notebooku je jedno, jestli 2, 3, nebo 4GB RAM, ale změnu disku (pokud jsi jej neměnil a notebook je skutečně starší) poznáš okamžitě a daleko víc. Už jen výměna staršího 5400RPM za moderní 5400RPM (ideálně 500GB a větší - se dvěma stejnými plotnami) bude hodně znát.

    Co se značky disku týče, dneska je to u notebooků skoro jedno - disky se až nějak podezřele moc kazí (oproti minulosti). Seagaty bývají rychlejší, ale o něco hlučnější a teplejší než WD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    10

    no uvažuju o něčem takovém http://interlink.tsbohemia.cz/pevny-...00_d78624.html jinak tam mám segate 5400otáček 160giga
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    10

    ano je to starý notebook není herní jen takový studentský typ ale gta3 a call of duty 1,2v klidu zvládne http://asus.katalognotebooku.cz/note...-x80le-4p106p/
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    10

    a když si pořídím disk s 500 gb nebude to zbytečně moc protože ho rozděluju na dva oddíly před formátováním at zbytečně nevyužívám tolik místa
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Namapovani slotu pro pametove karty
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-01-2011, 21:08
  2. Vyber pametove karty
    Od Putos v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 05-08-2010, 20:13
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-07-2009, 09:48
  4. Obnovení dat na pamětové kartě
    Od snajder v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-04-2009, 16:02
  5. Paměťové karty: OBNOVA DAT z PAMĚTOVÉ KARTY
    Od jyh v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-03-2009, 00:05