Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: licence-problém

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    Ahojky všem. dnes jem u kamarada instaloval system vista. po instalaci jsem dal aktivovat system a výsledek je- máte nelegální WIN VISTA.sytém už používá někdo jiný.podotýkám, je to originál cd a číslo opsané ze štítku na bedně. jak na to prosím o radu. jinak jsem pomocí CD WINXP zformátoval celý disk pomalu. stále se mi ale nezdá, že byl disk zformátován celý. ukazuje mi to 305492MB. a je to 320GB HDD.díky, tony
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Proc formatujes pomoci WinXP CD, kdyz pak instalujes Vistu? Zbytecna prace prece.
    Velikost disku je v poradku.
    Seriove cislo si psal pri instalaci nebo az potom? Je urcite spravne opsane? Sedi s cislem v te brozure?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od antonbaby Zobrazit příspěvek
    Ahojky všem. dnes jem u kamarada instaloval system vista. po instalaci jsem dal aktivovat system a výsledek je- máte nelegální WIN VISTA.sytém už používá někdo jiný.podotýkám, je to originál cd a číslo opsané ze štítku na bedně. jak na to prosím o radu. jinak jsem pomocí CD WINXP zformátoval celý disk pomalu. stále se mi ale nezdá, že byl disk zformátován celý. ukazuje mi to 305492MB. a je to 320GB HDD.díky, tony
    Zejmě bylo to číslo již někde použito dříve někde jinde
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    chtěl jsem zformátovat dis tak aby si nic nepamatoval. ta verze visty mi nedala moznost pomalého formátování. nicméně jsem zadal číslo ihned na začátku instalace. číslo opsané ze štítku na bedně. opisoval to teda kamarád, já ne, ale snad ho opsal dobře. zavolám mu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    Zejmě bylo to číslo již někde použito dříve někde jinde
    no to asi bude tak, ale počítač koupený nový s cd vista. údajně teda. snad by mi nelhal???!!!nebo že by je ojebali v krámě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od antonbaby Zobrazit příspěvek
    no to asi bude tak, ale počítač koupený nový s cd vista. údajně teda. snad by mi nelhal???!!!nebo že by je ojebali v krámě?
    A nebylo to licenční číslo použito na tomto PC už předtím? Tzn., že jeden počítač (tento) už byl pomocí tohoto čísla aktivovaný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    A nebylo to licenční číslo použito na tomto PC už předtím? Tzn., že jeden počítač (tento) už byl pomocí tohoto čísla aktivovaný.
    no asi určitě, co teda s tím?
    Naposledy upraveno uživatelem antonbaby: 05-03-2011 v 21:05
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od antonbaby Zobrazit příspěvek
    no asi určitě,
    Tolik k problému a teď řešení. Tipuju, že by mělo pomoct napsat na support microsoftu (tohle jsem ještě neřešil, takže pořádně nevím)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Tolik k problému a teď řešení. Tipuju, že by mělo pomoct napsat na support microsoftu (tohle jsem ještě neřešil, takže pořádně nevím)
    osobně si myslím, že mu prodali sice visty, ale kopii. a systém byl kreknutý.tři roky to makalo ok a ted problém. ale štítek- neviděl jsem ho jestli je originál, sice cd vypadá jako originál. trochu se mi to nezdá, uvidíme zítra.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od antonbaby Zobrazit příspěvek
    osobně si myslím, že mu prodali sice visty, ale kopii. a systém byl kreknutý.tři roky to makalo ok a ted problém. ale štítek- neviděl jsem ho jestli je originál, sice cd vypadá jako originál. trochu se mi to nezdá, uvidíme zítra.
    O DVD ani tak nejde (na všech DVD stejné verze systému je to samý). Cracknutou verzi by si prodejce snad nedovolil prodat (max. jen nainstalovat a neúčtovat).

    S pomocí tohoto štítku by jsi měl na supportu microsoftu uspět s aktivací windows.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    tak jsem to byl dnes omrknout a skutečně má originál. ten štítek je pravý a šíslo souhlasí. dále nikdo jiný nemá tuto verzi nainstalovanou. jen jeden počítač. takže počkáme na zitra na vysledek z tech. podpory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    takže dnes po konzultaci na lince podpory jsme byli odkazani na prodejce pocitace.
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 07-03-2011 v 23:44
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    A neproběhl před instalací nějaký upgrade PC? (výměna některých součástí, jako disk, základní deska, procesor, apod.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    To by mu daly nový číslo a neposílaly ho zpátky k prodejci
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows XP: Windows XP COA Licence
    Od Dvdk v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-10-2012, 10:40
  2. Licence office
    Od DrZelenka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-04-2012, 15:42
  3. Licence Windows
    Od pavelson v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 29-11-2008, 14:23
  4. Windows XP a OEM licence
    Od Myscha v sekci OS Windows
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 28-08-2008, 16:01
  5. co je to DOS licence?
    Od BlackFrog v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 15:18