Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problém s HD videem ve Firefoxu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    21

    Ahoj,

    na ntb (64bit W7) mi prostě nechtějí běhat HD videa na youtube, ale ani 480p, prostě jen 360 a 240. Kliknu, zvuk hraje, ale video prostě je zaseknutý tam kde to skončilo při změně ... dělá mi to jen ve Firefoxu, v IE to běží normálně, nechci kvůli tomu měnit hned browser, nicméně na stolním PC (32bit W7) mi to funguje normálně, tak jsem zkopíroval celej Firefox, včetně aplikačních dat v C:\Users, jak local tak roaming ... a pořád nic, ta samá kopie FF a na jednom stroji to jde a na druhém ne ...

    Když vymažu vyrovnávací paměť a cookies, tak to jde, ale jen první video, jakmile přepnu na další, tak to zase nejde :/

    Poradí někdo? Díky

    EDIT: Tak jsem zkusil stáhnout Operu a dělá to v ní taky ... přitom poslední ovladače grafiky mám, i poslední flash player
    Naposledy upraveno uživatelem Dzovicek: 06-03-2011 v 14:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Poslední flash není 64bit, pod Frefoxem 3.6xxx by mělo jít všechno ok
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Poslední flash není 64bit, pod Frefoxem 3.6xxx by mělo jít všechno ok
    To já vím, že by mělo jít vše OK, ale nejde ... ani v Opeře ani v Minefieldu (64bit Firefox)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Firefox 4 (a Minefield) může mít problém, FF3 nikoliv
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    21

    No tak to je všechno hezký, ale mně to prostě nepomáhá dělá to i v jiných browserech ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Dobrá, zeptám se ještě jednou - máš tedy FF3? Promazání cookies a tempu z Flashe nepomáhá? Pod Linuxem (LiveCD) běhají videa v pořádku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    21

    Mám FF3. Hele problém vyřešen ... starší verze Flash Playeru a už to jede (10.1) - kamarád říká, že to dělá ta akcelerace videa, prý je toho plné fórum Adobe, nejsem tedy jedinej ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    FF3 + nejnovější flash a běží to v pohodě, to samé na FF4. Problém mám na macu v 64bit, pokud přepnu do 32bit tak ok, FF3 (ten běží pouze v 32bit) úplně bez problémů. Taktéž pomohla buď minulá verze nebo verze vývojářská (ta už je 64bit) Mám nVidii, ale někdo na fóru si taky ztěžoval (NHKG myslím)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problémy s PC (HW/SW): Problém s videem
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-07-2008, 23:51
  2. Problém s videem po upgradu paměti
    Od shodam v sekci Operační paměti
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-02-2008, 18:41
  3. Problem s Vistama a videem
    Od szakal v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-06-2007, 14:49
  4. Problém s kompozitním videem
    Od berjak v sekci FIC Spectra aneb co Vás zajímá
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 14:01
  5. GeForce: Ge Force 7800GTX - problém s videem
    Od trdli v sekci Grafické karty
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 30-12-2006, 20:33