nejde tisk cernobile omalovanky
mam problem amm tiskarnu canon mp140 a bracha chce vytisknout cernobily obrazek stahl jsem ho vse ok ale jakmile dam tisknout tak na papire se nic nevytiskne co s tim?? jinak normalni text vytisknout jde....
[quote=DrZelenka;439777]Jakej to je obrazek a jakym zpusobem ho tiskneš?[/quote]
je to cernobily asterix a obelix a tisknu to normalnim zpusobem otevru obrazek dam tisk a vytisknou...
je to cernobily asterix a obelix a tisknu to normalnim zpusobem otevru obrazek dam tisk a vytisknou...
[quote=esetik;439826]je to cernobily asterix a obelix a tisknu to normalnim zpusobem otevru obrazek dam tisk a vytisknou...[/quote]
Myslel jsem formát. A jak to tiskneš? Co je pro tebe "normální způsob", v jakym programu ten obrázek otvíráš, ...
//EDIT - Pokud používáš to co je ve windows integrovaný, tak máš správně nastavenou tiskárnu? Viz. příloha
Myslel jsem formát. A jak to tiskneš? Co je pro tebe "normální způsob", v jakym programu ten obrázek otvíráš, ...
//EDIT - Pokud používáš to co je ve windows integrovaný, tak máš správně nastavenou tiskárnu? Viz. příloha
[quote=DrZelenka;439837]Myslel jsem formát. A jak to tiskneš? Co je pro tebe "normální způsob", v jakym programu ten obrázek otvíráš, ...
//EDIT - Pokud používáš to co je ve windows integrovaný, tak máš správně nastavenou tiskárnu? Viz. příloha[/quote]
format A4, tisknu v integrovanym windowsackym a vse je ok nastaveno
//EDIT - Pokud používáš to co je ve windows integrovaný, tak máš správně nastavenou tiskárnu? Viz. příloha[/quote]
format A4, tisknu v integrovanym windowsackym a vse je ok nastaveno