Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Monitor na hry

Pavfka (2)|9.3.2011 14:29
Zdravim, kupuji novy pc a budu potrebovat i novy monitor, v tomto se nejak nevyznam tak by jsem potreboval poradit. Na pc budu prevazne hrat hry, nebo brouzdat na internetu.... Koukal jsem po tomto kousku [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], ale 3D by jsem ani nevyuzival, mate nekdo zkusenosti stimto monitorem, nebo nabidnete mi nejakou jinou alternativu, diky za odpovedi.... ( PC: intel I5-2500K, MSI N570GTX, 8GB DDR3 ). Jdem mi predevsim o herni prozitek.
johny__g (6387)|9.3.2011 14:45
Proč teda vybíráš monitor s 3D když to nechceš používat? Napiš kolik do toho chceš vrazit.
Pavfka (2)|9.3.2011 15:07
No jak jsem psal, nerozumim tomu a u tohodle bylo vylozene napsane ze je na hry jak delany :). Cena do 8 tisic, pokud by byl ale nejaky extra kousek ktery by stal do 10 tisic muze byt, ale jinak strop 8 tisic....
Richmond (8084)|9.3.2011 16:13
Já ten Acer měl v dobách 3D mánie a proti Samsungu hnus velebnosti... Jak jsem tu už někde psal - nejlepší pro 3D je Alienware ... pak Samsung/Viewsonic. Za 8k se dá pořídit [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (16:9 nudle, SIPS) nebo ještě lépe [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (H2-IPS16:10). Ani na jeden z nich nemá ani ten Alienware, pokud nepotřebuješ 3D tak nevidím jediný důvod proč nenakrmit očka mnohem lepším obrazem ;)