Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Přepínání zvuku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    35

    Zdravím, potřeboval bych poradit jak na přepínání zvuku. Jde nějak nastavit, abych pořát nemusel nastavovat výchozí zvuk, když se chci dívat na TV nebo PC . Jde to nějak nastavit automaticky? Mám W7,realtek. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    A to myslíš jak? Co máš kam (a jak) zapojeno? Jaké chování očekáváš?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    35

    Mám propojené PC a TV hdmi. Takže když chci pustit film na TV, tak musím ručně najet na ikonu reproduktor, najet na zvuk a tam přepnout na výchozí- teda tv - zvuk. Pak když chci ale zase zvuk jenom na PC tak to celé musím zas přepnout. Já to svedu, ale jiní to zas neumějí. Jde mě o to, aby to šlo nějak nastavit bez složitého přepínání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Takže ti vadí nutnost přepínání zvukového výstupu? To myslím nezautomatizuješ.

    Btw proč chceš pouštět nutně zvuk z TV? Ty integrovaný repra v TV sou strašný chrochtátka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    35

    no zas nemám tak velkej byt abych mohl mít další repro na tv, ale rád bych...., takže myslíš, že by to třeba vyřešilo - koupit ještě jednu zvukovku na repro na PC a tu integ.zvukovku nechat na tv? Když to nejde automaticky.Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od pavel.34 Zobrazit příspěvek
    no zas nemám tak velkej byt abych mohl mít další repro na tv, ale rád bych...., takže myslíš, že by to třeba vyřešilo - koupit ještě jednu zvukovku na repro na PC a tu integ.zvukovku nechat na tv? Když to nejde automaticky.Dík
    Pokud máš AMD grafiku, tak ta se pro systém tváří jako jiná zvukovka.

    Já jsem to myslel tak, že bys nepřepínal repra vůbec a stejný repra, který používáš na přehrávání mp3 atp bys používal na přehrávání filmů na TV. Otázka je jak to máš umístěný - pokud máš PC na druhý straně pokoje než TV, tak je to blbost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    35

    Ne, mám ati hd 5500 a integ.zvukovku gigabyte. Takže kdybych chtěl přidat další zvukovou kartu, tak bych nemusel nic přepínat a na tuhle zvuk.karu připojit repro k pc a tu stávající nechat na tv?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od pavel.34 Zobrazit příspěvek
    Ne, mám ati hd 5500 a integ.zvukovku gigabyte. Takže kdybych chtěl přidat další zvukovou kartu, tak bych nemusel nic přepínat a na tuhle zvuk.karu připojit repro k pc a tu stávající nechat na tv?
    ATI = AMD

    Maximálně můžeš hodit na výstup z integrovaný zvukovky rozdvojku a natáhnout zvuk do televize mimo HDMI kabel (klasickým kabelem s 3,5mm jackama)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Přepínání grafiky
    Od killabeez v sekci Grafické karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-03-2012, 20:38
  2. přepínání/zamrzání her
    Od fik_25 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 25-08-2009, 08:17
  3. LCD: Prepinani DVI a D-SUB mezi dvema PC
    Od homi v sekci Monitory
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-06-2009, 21:59
  4. IM klienti: Přepínání EN/CZ klávesnice
    Od Jeff Brawo v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-01-2009, 15:45
  5. přepínání uživatelů
    Od tolpot v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-09-2007, 11:16