stavba noveho pc s puvodnim hdd
Dobrý den mám otázku.
Vyměnuji základni desku s procesorem a ram.
vymenuji za to co tam ted mam a zustane jen hdd a mechnika.
na hdd je nainstalovany windows a hdd je rozdeleny na dve casti.
otazka zni kdyz vymenim desku s cpu a ram a necham puvodni hdd s nainstalovanym win. zustane to jak to bylo puvodne? nebo mohu narazit na problemy s biosem kdyz hdd zustane puvodni?
Vyměnuji základni desku s procesorem a ram.
vymenuji za to co tam ted mam a zustane jen hdd a mechnika.
na hdd je nainstalovany windows a hdd je rozdeleny na dve casti.
otazka zni kdyz vymenim desku s cpu a ram a necham puvodni hdd s nainstalovanym win. zustane to jak to bylo puvodne? nebo mohu narazit na problemy s biosem kdyz hdd zustane puvodni?
Po výměně desky musíš přeinstalovat windows. Je sice možné že se rozjedou i s novým HW, ale nesázel bych na to.
dekuji za rychlou odpaved neco mi rikalo ze to s tim winem nebude tak jednoduche. a nebude to delat potize s biosem?
[quote=johny__g;441179]Pokud je to nová deska, tak určitě nebude mít s HDD problém.[/quote]
A co nepritomnost IDE portu na novych deskach v kombinaci s puvodnim IDE diskem a mechanikou? :notsure
A co nepritomnost IDE portu na novych deskach v kombinaci s puvodnim IDE diskem a mechanikou? :notsure
[quote=zsdx;441202]A co nepritomnost IDE portu na novych deskach v kombinaci s puvodnim IDE diskem a mechanikou? :notsure[/quote]
ja mam disk sata ale mechniku normalne ide.
deska [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale ve verzi 1.4 pojede to na ni?
ja mam disk sata ale mechniku normalne ide.
deska [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale ve verzi 1.4 pojede to na ni?